Meidän arvomme

Asiakas ja oppiminen ohjaa työtämme

Toimintaamme asiakkaan kanssa ohjaa kysymys: ”Mitä tekisin nyt, jos tämä olisi minun bisnekseni?”.

Yritys haluaa aina saada parasta mahdollista tuottoa investoinneilleen ja se on myös meidän intohimon kohde asiakastyöskentelyssä: Varmistamme, että asiakasyrityksemme saama ROI ei ainoastaan ole hyvä – sen on oltava erinomainen.

Jokainen meillä haluaa olla se paras. Parhaaksi tullaan oppimalla koko ajan enemmän. Ja meiltä löytyy aina joku, joka on itseä fiksumpi ja jolta kysyä neuvoa. Rekrytointiperiaatteisiimme onkin kirjattu, että etsimme aina itseämme fiksumpia tyyppejä, jotka tuovat sekä tiimille että koko yritykselle jotakin uutta osaamista.

Oppimisen intoa edellytetään ihan jokaiselta, se on meidän arvoissamme. Käymme seminaareissa pääasiallisesti ulkomailla, koska vain sieltä voimme oppia jotain alan uutta. Jokainen saa vuoden aikana käydä yhdessä kansainvälisessä seminaarissa. Opiskelemme myös joka perjantai-iltapäivä yhteisen lounaan jälkeen yhdessä.

Lisäksi pilotoimme IGE-vaihtoa (International Geek Exchange).

Meillä voi olla töissä vain, jos voi allekirjoittaa ja pyrkiä elämään arvojemme mukaisesti:

Rohkeus. Tartut rohkeasti toimeen, olet rohkea uusien asioiden edessä ja pysyt rohkeasti kannassasi.
Rehellisyys. Myönnät rehellisesti itsellesi, kollegoille ja asiakkaille, kun et tiedä.
Oppiminen. Opettelet mielelläsi uutta, niin kirjoista, blogeista kuin kollegoilta tai asiakkailta. Haluat olla jossakin asiassa paras.
Opettaminen. Haluat olla paras, mutta haluat myös jakaa tietojasi.
Mokaaminen. Osaat mokata eli koska et aina tiedä, toimiiko joku ehdottamasi asia, olet valmis oppimaan tekemisistäsi ja tekemään asiat uudestaan. Mokaamatta ei mielestämme opi.

Avoimet työpaikat

Client Director

We help our client grow and go international. You can be in the heart of that, armed with a concrete growth strategy and a team of  growth hackers to help our client accomplish their dreams.

CX-juniorikonsultti

Tuloksen asiakaskokemusyksikön tavoitteena on luoda uutta asiakaslähtöistä digibisnestä. Jos jaat tämän intohimon, olet etsimämme henkilö!

Senior Programmatic Consultant

We are looking for a Senior Programmatic Consultant to join our team.

Henkilöstöjohtaja – Chief Happiness Officer

Tulos hakee henkilöstöjohtajaa, joka auttaa Tuloksen kasvamista seuraavalle tasolle. Ambitiomme on olla innokas kasvuyritys ja tarvitsemme nyt apua sen toteuttamiseen.

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen rekrytointi@tulos.fi.
Hae rohkeasti: olemme aina kiinnostuneita alan kovista ammattilaisista.