Mölsä Virpi

Virpi Mölsä

Project Manager (SEO)

+358 50 356 8833

virpi.molsa@tulos.fi

Digitaalisen markkinoinnin ammattilainen Virpi inspiroituu paremmista asiakaskokemuksista ja nerokkaasta palvelumuotoilusta. Uudet teknologiset ratkaisut ja sovellukset ilahduttavat tämän mutkattomuutta arvostavan naisen elämää.

Tuloksella Virpi toimii hakukoneoptimoinnin projektipäällikkönä vastaten projektien etenemisestä ja aikatauluissa pysymisestä sekä auttaen asiakkaita kehittämään helpommin löydettävämpiä, visuaalisesti selkeämpiä ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisempiä verkkopalveluita. Virpi kokeilee Tuloksen arvojen mukaisesti rohkeasti kaikkea uutta, oppii virheistään ja kehittää toimintatapojaan. Palvelualttiina ihmisten kuuntelijana hän haluaa aina ajatella asiakkaan parasta ja jakaa omaa osaamistaan monipuolisesti. Koulutukseltaan Virpi on markkinoinnin KTM.

Vapaa-ajallaan Virpi haastaa itseään crossfitin parissa tai muuten sykettä nostaen ja varmistaa treeneistä palautumisen hyvällä ruoalla ja viinillä. Eri maat ja kulttuurit kiehtovat myös tätä maapisteitä keräävää reissunaista. Joskus hänet saattaa nähdä myös mikrofonin varressa tai keikalla.