Voutilainen Toni

Toni Voutilainen

Growth Manager

+358 50 357 7725

toni.voutilainen@tulos.fi

Toni has a proven track-record in paid search, also being an avid advocate for continuous measuring and testing. He is especially passionate about the most competitive industries like travel and retail. Toni enjoys the variety of left-brain and right-brain activities his work consists of – from creative planning to persuasive copywriting to A/B testing, strategic analysis and optimization.

His portfolio boasts some of the most productive paid search campaigns in Finland as well as Facebook marketing campaigns produced with the same precision. Toni has utilized paid search advertising on Google, Bing and 百度 (Baidu) for clients all around the world. He is happy only when the client’s cash register is ringing.

On his free time you can meet Toni with his family at the gym or badminton court. Or possibly yelling ‘Fore!’ at the golf course. Playing drums and wine tasting are also close to his heart.

Toni on kannuksensa ansainnut digimainonnan asiantuntija ja intohimoinen mittaamisen ja testaamisen puolestapuhuja. Erityisen intohimon kohteina ovat kilpailuimmat toimialat kuten matkailu ja vähittäisverkkokauppa. Työssään Toni nauttii työtehtävien kirjosta, jossa voi hyödyntää molempia aivopuoliskoja – luovasta suunnittelusta myyntitekstien suunnitteluun, A/B-testaamiseen, strategiseen analysointiin ja optimointiin.

Portfoliossa on paitsi Suomen tuottavimpia hakusanamainonnan kampanjoita, myös samalla tarkkuudella tuotettuja Facebook-mainonnan kampanjoita. Tonilla on myös harvinaisempaa kokemusta englannin- ja kiinankielisten kampanjoiden toteuttamisesta eri puolille maailmaa hakukoneissa kuten Google, Bing ja 百度 (Baidu). Toni on tyytyväinen vasta kun asiakkaan kassa laulaa.

Vapaa-aikana Tonin voi tavata perheen kanssa kuntosalilla tai sulkapallokentällä. Tai mahdollisesti golfkentällä huutamassa ‘Fore!’. Rumpujen soitto ja punaviiniiharrastus ovat myös lähellä sydäntä.

 

Lue Tonin kirjoituksia Tuloksen blogista:

Sivu 1 (2)12