Tulos Email School 4.6.2019

Sähköpostimarkkinointi – kustannustehokkain keino lisätä myyntiä ja asiakasuskollisuutta

Kuinka parannat viestiesi perillemenoa? Millaiset sisällöt myyvät? Miten kasvatat listaasi kestävällä tavalla? Kuinka räätälöit viestisi helposti eri kohderyhmille? Miten yhdistät sähköpostin ja Facebookin? Mitä kaikkea analytiikka kertoo? Tämän kaiken opit Tuloksen Email Schoolissa.

Oikein tehtynä sähköposti voi tuottaa enemmän kuin mikään muu digimarkkinointi. Käymme läpi sähköpostimarkkinoinnin tärkeimmät osa-alueet. Päivän aikana opit varmentamaan, että perusasiat ovat osaltasi kunnossa. Lisäksi opetamme, kuinka tehdä tuloksellista sähköpostimarkkinointia. Kouluttajina toimivat Tuloksen sähköpostimarkkinoinnin asiantuntijat.

 

Email-marketing

Ohjelma Tulos Email School

Keskiviikko 4.6.2019 klo 9.15 – 15.30

9:15 – Aamukahvi ja tervetuloa
9:25- Sähköpostilista ja lähettämisen analytiikkaa

Sähköpostimarkkinoinnin strategia ja käytännöt: Opi kasvattamaan sähköpostilistaasi turvallisesti ja järkevästi, sekä varmistamaan sähköpostilistan laadun ja toimivuuden omaan käyttöösi sopivaksi. Ymmärrät, miksi lista, käyttämäsi ohjelmisto, käyttämäsi domainin maine ja muut seikat ratkaisevat kampanjasi tehokkuuden jo ennen kuin ensimmäistäkään viestiä on lähetetty.

Perehdytään sähköpostimarkkinoinnin maksimaalisen kohdentamisen tuomiin etuihin, sekä opetellaan tulkitsemaan tilaajien käyttäytymistä erilaisten mittareiden ja analytiikan avulla. Käsittelemme käytännön esimerkkien kautta, kuinka kampanjoita tulisi testata ja kehittää.

12:00 – Lounastauko

13:00 – Onnistuneen sähköpostiviestin rakentamisen ABC

Opit miten sähköpostimarkkinointia rakennetaan oikeanlaisen otsikoinnin ja viestisisältöjen kautta. Suuretkaan postituslistat, hyvä sisältö tai erinomaiset tarjoukset eivät kasvata myyntiä, jos sähköpostit jäävät avaamatta tai ajautuvat suoraan roskapostin joukkoon. Toimittavuuden perusteet, tekniikka ja parhaat käytännöt. Koulutuksessa käymme läpi myös case -esimerkkejä meiltä ja maailmalta.

15:30 – Koulutuspäivä päättyy

 

Kouluttaja

Puhujana on Tuloksen kokenut sähköpostimarkkinoinnin asiantuntija Eeva Honkala. Osallistujat voivat lähettää hänelle etukäteen arvioitavaksi omia kampanjoita, uutiskirjeitä ja tietenkin kysyä sähköpostimarkkinointikysymyksiä.

Honkala Eeva 

Koulutuksen käytännön järjestelyt

  • Koulutus järjestetään Tuloksen omissa tiloissa, osoitteessa Salomonkatu 17 B, 6. krs., 00100 Helsinki (ns. Kampin Autotalo)
  • Tarvitset mukaan oman kannettavan tietokoneen harjoituksia varten.
  • Koulutuksessa on kerrallaan pieni ryhmä, 6–16 osallistujaa. Koulutusta ei järjestetä, mikäli osallistujien minimimäärä ei täyty.
  • Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen koulutusta.
  • Koulutuksen hintaan sisältyvät lounas, kahvi ja materiaalit.

Mikäli peruutat osallistumisesi koulutukseen myöhemmin kuin 7 vrk ennen koulutuspäivää, laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Voit myös ilmoittaa osallistujaksi jonkin toisen henkilön. Ilmoita näissä tapauksissa asiasta etukäteen.
Koulutuspäivän hinta on 580 euroa + alv. Toinen osallistuja samasta organisaatiosta – 50 %.

Koulutus on tarkoitettu yritysten ja muiden organisaatioiden asiantuntijoille, teknisille asiantuntijoille, sisällöntuottajille, webmastereille, digimarkkinoijille, asiakkuusohjelmien päälliköille, kanta-asiakasmarkkinoijille ja digimarkkinoinnin päälliköille. Pidätämme oikeuden valita kurssille osallistujat. Tämä koulutus ei ole avoinna digitoimistoille ja freelancereille. Lisätietoja koulutuksesta antaa: eeva.honkala@tulos.fi

Tervetuloa koulutukseen!

Ilmoittaudu nyt