Sisällöt asiakaskokemuksen ytimessä – ilmainen aamuseminaari TÄYNNÄ

asiakaslähtöinen sisältöstrategia

Sisällöt asiakaskokemuksen ytimessä – asiakaslähtöinen sisältöstrategia -aamuseminaari

Ostopäätös tehdään vahvasti tunteella ja perustellaan faktoilla. Millaisia tunteita yrityksesi herättää? Miten yrityksesi tarjoamat sisällöt vaikuttavat: tyydyttävätkö ne etsijän tarpeen, herättävätkö ne innostusta – vai ehkä tuottavat ison pettymyksen? Entä kun potentiaalinen asiakas on vakuuttunut ja tekee ostopäätöksen: löytyykö teiltä informatiivista sisältöä, joka perustelee ostoksen? Tai antaa apua käyttötilanteisiin? Näitä asioita pohditaan, kun luodaan asiakaslähtöinen sisältöstrategia.

Aamun aikana Tulos Helsingin asiantuntijat Suvi Johansson ja Mikko Yli-Erkkilä käyvät läpi, miten yhdistää persoonat, asiakaspolkuajattelu ja sisällöt. Näiden työkalujen avulla sisältöstrategiasta tehdään asiakaslähtöinen sen sijaan että se olisi yrityslähtöinen. Käymme myös läpi, mihin kysymyksiin hyvä sisältöstrategia vastaa ja miten sisältömarkkinoinnin onnistumista mitataan.

Opit aamussa asiakaslähtöisen sisältöstrategian stepit: miten luodaan persoonat, mallinnetaan asiakaspolut ja viedään sisältöajattelu näiden myötä uudelle tasolle.

suvi          mikko

Suvi Johansson on Tuloksen osakas ja asiakaskokemusliiketoiminnan vetäjä. Hänellä on kattava kokemus myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä digimaailmassa. Suvia liikuttaa hyvä asiakaskokemus ja palvelu sekä vuorovaikutuksen luominen erityisesti digitaalisissa kanavissa.

Mikko Yli-Erkkilä työskentelee Tulos Helsingissä sisältöstrategian ja hakukoneoptimoinnin projektien parissa. Hänellä on pitkä kokemus niin viestinnän, markkinoinnin kuin myynnin parista. Mikon intohimo on sisällöt, jotka tavoittavat oikean ihmisen oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Sisällöt, jotka tuovat tulosta!

Aika ja paikka
Torstaina  10.8.2017 klo 9:15 – 11:00
Tulos Helsinki, Salomonkatu 17 B (6. kerros), Kampin Autotalo

Ei aamiaista, ei taukoja, vaan täyttä asiaa. Tilaisuus on maksuton.

Aamutilaisuus on tarkoitettu yritysten ja muiden organisaatioiden asiantuntijoille ja päälliköille. Pidätämme oikeuden valita aamuseminaariin osallistujat. Tilaisuus ei ole avoinna digitoimistoille ja freelancereille.

Tilaisuus on täynnä. Mikäli haluat tietää seuraavasta tapahtumasta ensimmäisten joukossa, tilaa Tuloksen uutiskirje.