Susa Koivunen

Client Director

Susa on työskennellyt erilaisten digitaalisten projektien johdossa 15 vuotta niin BtoB- kuin BtoC-puolella. Projekteihin ovat kuuluneet muun maussa sivustouudistukset, tuotelanseeraukset, kampanjat, verkkokaupat, kanta-asiakasohjelmat, markkinoinnin automatisointi sekä big datan segmentointi ja kohdistaminen. Toimenkuvaan on kuulunut myös vahvasti lisämyynti ja uusien asiakkaiden hankkiminen.

Vaikka Susa onkin vahvasti keskittynyt digitaaliseen markkinointiin, on hänellä kokemusta myös muista kanavista ja kokonaisvaltaisista markkinoinnin ratkaisuista. Hän osaa perehtyä asiakkaitten liiketoimintaan ja sen haasteisiin sekä ehdottaa juuri heille toimivaa ratkaisua.

Tämän päivän tuloksellisessa markkinoinnissa kaikkien toimenpiteiden on oltava mitattavissa loppuun asti, joten tavoitteet ja mittarit on määriteltävä heti projektien alussa.

Kokonaisvaltainen asiakaskokemus ja sen kehittäminen on lähellä Susan sydäntä. Susa on kiinnostunut kehittämään itseään jatkuvasti ja pysymään ajan hermolla uusimmista markkinoinnin palveluista ja ratkaisuista.

Vapaa-ajalla Susa harrastaa säännöllisesti urheilua, luonnossa liikkumista ja perheen parissa puuhastelua.