Henriksson Rolf

Rolf Henriksson

Senior Consultant

+358 40 020 5240

rolf.henriksson@tulos.fi

Olen tehnyt suoramarkkinointia yli 25 vuotta, nettikauppaa yli 17 vuotta ja hakukonemarkkinointia (SEM) lähes 10 vuotta. Toimin Guthy-Renker Finland Suomen SEM Managerina 6 vuotta ja Guthy-Renker Scandinavia Ab Pohjoismaiden SEM Managerina 1,5 vuotta, jolloin vastasin Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Suomen Google AdWords- ja Bing Ads -hakukonemainonnasta yli 30 pohjoismaiselle nettisivustolle.

Olen lanseerannut Suomessa paljon menestystuotteita, joista ehkä tunnetuimmat ovat Zumba® Fitness- ja Winsor Pilates® DVD -kuntoilutuotteet. Musiikkikokoelman Simply Best of the Sixties 4CD:n myyntimenestyksen ansiosta olen vastaanottanut kultalevyn.

Nykyisessä työssäni hyödynnän suora- ja hakukonemarkkinoinnin asiantuntemustani auttamalla asiakkaitani myyntinsä tehostamiseen ja kehittämiseen. Google AdWords-, Bing Ads- ja Google Analytics -osaajana opastan asiakkaitani kohdistamaan myyntiponnistelunsa juuri oikeille kuluttajille juuri oikealla hetkellä. Ja samalla seuraamaan asiakaskäyttäytymistä, joka on perusta kaiken myynnin kehittämiselle.