Nicolas Fogelholm

Nicolas Fogelholm

Founder, Member of the Board

+358 50 574 7381

nicolas.fogelholm@tulos.fi

Nicolas on bisnesorientoitunut humanisti, joka on opiskellut historiaa ja taloutta ja jonka harrastuksiin kuuluvat muun muassa mökkeily, kasvihuoneviljely ja vanhat amerikkalaiset autot.

Nicolas aloitti kansainvälisen verkkokauppa uransa vuonna 2001 myymällä soittoääniä mm Eurooppaan, Intiaan ja USA:han. Seitsemän vuotta myöhemmin hän oli mukana perustamassa Tulos Helsinkiä. Päivätyökseen Tuloksella Nicolas auttaa verkkokauppoja ja brändejä kansainvälistymään.

Lisäksi Nicolas toimii hallituksen jäsenenä seuraavissa yrityksissä: Ruohonjuuri, Woodnotes, Weecos, WordDive, EuroRC ja Hedbergs Guld.

 

Aikaisempia työtehtäviä

2007 TradeDoubler, Head of Publisher Services

Nicon vastuulla oli TradeDoubler Suomen mainosverkko ja siihen kuuluvien verkkopalveluiden tukeminen, verkkomainonnan kehittäminen ja tuoton kasvattaminen. Mainosverkkoon kuului merkittävimmät kotimaiset verkkopalvelut ja portaalit sekä tuhansia kotisivuja, blogeja ja suuria ”indie-sivustoja”. Nico oli myös mukana International Publisher -ryhmässä, joka vastasi merkittävien kansainvälisten verkkobrändien kumppanuuksista.

 

2006 Eläketurvakeskus, Projektipäällikkö ja verkkopalvelut-sovellusalueryhmän puheenjohtaja

Nico vastasi muun muassa vuosisuunnittelusta, budjetoinnista sekä kehitysprojektien ja hankkeiden seurannasta. Työtehtävään kuuluivat myös asiantuntijatehtävät, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, verkkopalveluiden kävijäseuranta, raportointi, analyysit ja Eläketurvakeskuksen oman käytettävyysstandardin kehittäminen.

 

2002 Arvopaperi Online, Internet-kehittäjä

Suomen Arvopaperimediat oli sijoittajatiedon välittämiseen erikoistunut mediatalo, joka julkaisi Arvopaperi-lehteä. Vastuulla oli Arvopaperi Online -verkkopalvelun uudistaminen ja liiketoiminnan kehittäminen sekä webTV:n ja langattomien palveluiden asiantuntijatehtävät. Arvopaperi on nykyään osa Talentumia.

 

2000 Substanssi Oy, Projektipäällikkö

Substanssi oli viestintätoimisto, jonka erikoisalaa oli talous- ja sijoittajaviestintä Internetissä. Asiakkaina oli muun muassa Stora Enso, Dividum, Pörssisäätiö, Finnvera ja TPO. Substanssista tuli sittemmin osa Kynämiestä.

 

Lue Nicolaksen kirjoituksia Tuloksen blogista:

Sivu 1 (5)12345