Nicolas Fogelholm

Nicolas Fogelholm

Member of the Board

+358 50 574 7381

nicolas.fogelholm@tulos.fi

Nicolas Fogelholm on verkkomainonnan ja verkkopalveluiden kehittämisen veteraani. Hakukoneoptimointia Nico on konsultoinut vuodesta 1998. Ennen Tuloksen perustamista Nico oli Head of Publisher Services TradeDoublerissa, joka on Euroopan suurin tulospohjaista mainontaa välittävä toimisto.

Laajan digitaalisen markkinoinnin osaamisen lisäksi Nicolla on kokemusta muun muassa verkkopalveluhankkeiden toteutuksesta, verkkoviestinnästä, sisällöntuotannosta, käytettävyydestä ja kävijäseurannasta. Nico on perustanut Suomen suurimman hakukoneoptimointiin ja verkkoliiketoimintaan keskittyneen verkkoyhteisön, Optimointi.comin.

Nico on bisnesorientoitunut humanisti, joka on opiskellut historiaa ja taloutta ja jonka harrastuksiin kuuluvat muun muassa mökkeily ja kalastus. Nicon omat verkkokaupat myyvät soittoääniä ja e-kirjoja ja hän on myös osakkaana mm Finnish Design Shopissa ja Ruotsin suurimmassa korukaupassa.

 

Aikaisempia työtehtäviä

2007 TradeDoubler, Head of Publisher Services

Nicon vastuulla oli TradeDoubler Suomen mainosverkko ja siihen kuuluvien verkkopalveluiden tukeminen, verkkomainonnan kehittäminen ja tuoton kasvattaminen. Mainosverkkoon kuului merkittävimmät kotimaiset verkkopalvelut ja portaalit sekä tuhansia kotisivuja, blogeja ja suuria ”indie-sivustoja”. Nico oli myös mukana International Publisher -ryhmässä, joka vastasi merkittävien kansainvälisten verkkobrändien kumppanuuksista.

 

2006 Eläketurvakeskus, Projektipäällikkö ja verkkopalvelut-sovellusalueryhmän puheenjohtaja

Nico vastasi muun muassa vuosisuunnittelusta, budjetoinnista sekä kehitysprojektien ja hankkeiden seurannasta. Työtehtävään kuuluivat myös asiantuntijatehtävät, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, verkkopalveluiden kävijäseuranta, raportointi, analyysit ja Eläketurvakeskuksen oman käytettävyysstandardin kehittäminen.

 

2002 Arvopaperi Online, Internet-kehittäjä

Suomen Arvopaperimediat oli sijoittajatiedon välittämiseen erikoistunut mediatalo, joka julkaisi Arvopaperi-lehteä. Vastuulla oli Arvopaperi Online -verkkopalvelun uudistaminen ja liiketoiminnan kehittäminen sekä webTV:n ja langattomien palveluiden asiantuntijatehtävät. Arvopaperi on nykyään osa Talentumia.

 

2000 Substanssi Oy, Projektipäällikkö

Substanssi oli viestintätoimisto, jonka erikoisalaa oli talous- ja sijoittajaviestintä Internetissä. Asiakkaina oli muun muassa Stora Enso, Dividum, Pörssisäätiö, Finnvera ja TPO. Substanssista tuli sittemmin osa Kynämiestä.

 

Lue Nicolaksen kirjoituksia Tuloksen blogista:

Sivu 1 (5)12345