Marina Vahtola

Chairman of the Board

+358 40 019 6352

marina.vahtola@tulos.fi

Hallitusammattilainen Marina Vahtola aloitti Tuloksen hallituksen puheenjohtajana joulukuussa 2016. Marinalla on yli 25 vuoden kokemus suurten ketjuyritysten ylimmän johdon tehtävistä, joista yli 10 vuotta hän on toiminut toimitusjohtajana. Hän on ollut rakentamassa mm. Bauhaus-ketjua Suomeen ja Viroon sekä kehittämässä ja lanseeraamassa kauppakeskuskonseptia Silja Linen laivoille. Hän on toiminut myös pörssiyhtiön toimitusjohtajana, pörssiyhtiön hallituksessa sekä ollut mukana viemässä yritystä pörssiin.

Marina toimii nykyään hallitusammattilaisena yli 10 yrityksen hallituksessa Suomessa sekä senior adviserina Ruotsissa kansainvälisissä kaupan alan ketjuissa. Hänellä on myös useita kansainvälisiä luottamustehtäviä. Hänet kutsuttiin Executive in Residence-tehtävään Aalto yliopistolle kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitokselle v.2013.

Marinalla on laaja ja monipuolinen kokemus seuraavista erikoisosaamisalueista; strategisten asiakaslähtöisten liiketoimintamallien kehittäminen, uudet innovatiiviset tuote- ja palvelukonseptit, verkkokauppastrategiat, brändistrategia sekä digitaalinen markkinointi.

Perhekeskeinen Marina harrastaa pitkän matkan juoksua sekä laskettelua ja puhuu sujuvasti viittä eri kieltä. Hän lukee vapaa-ajallaan paljon kansainvälisiä julkaisuja ja kirjallisuutta tavoitteenaan jatkuva kehittyminen ja kehittäminen.

 

Lue Marinan ajatuksia konseptoinnista ja brändäyksestä:

Kauppalehti: Suomalainen kauppa kaipaa hyviä konsepteja

Keskuskauppakamari: Konseptointi ja brändäys on suomalaisyritysten mahdollisuus kasvuun ja kansainvälistymiseen