Kaisa Aarnio

Senior Social Media Consultant

+358 50 357 3117

kaisa.aarnio@tulos.fi

Energiaa pursuva Kaisa on somekonsultti, joka työskentelee asiakkaiden sosiaalisen median kanavien parissa, luoden somestrategioita yhdessä asiakkaiden kanssa ja toteuttaen strategian mukaista sisältöä sekä kohdennettua mainontaa. Lisäksi hän vetää laajasti erilaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä koulutuksia.

Kaisan mukaan sosiaalisessa mediassa ei enää nykyään voi vain olla, vaan sosiaalisen median kanavat tulee ottaa osaksi liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteita. Kaisan mukaan sosiaalisessa mediassa on panostettava kohderyhmälähtöiseen viestintään, sillä brändit menestyvät silloin, kun he onnistuvat puhuttelemaan kohdeyleisöään. Hän kannustaa yrityksiä olemaan myös ajan hermolla eli hyödyntämään uusia trendejä, työkaluja sekä liikkuvaa kuvaa sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median kanavien ohella Kaisa työskentelee myös hakusanamainonnan parissa ja kokemusta on kertynyt myös ohjelmallisen ostamisen saralla.

Tavoitteellisesti urheilevan Kaisan löytää vapaa-aikanaan todennäköisesti treenaamassa kovaa jossain päin pääkaupunkiseutua. Vastapainoa urheilulle tuo matkustaminen ja usein lomat vietetäänkin ulkomailla auringon alla.