Kaisa Aarnio

Head of Social Media

+358 50 357 3117

kaisa.aarnio@tulos.fi

Energinen Kaisa on Tuloksen sometiimin vetäjä, joka työskentelee asiakkaiden sosiaalisen median kanavien parissa, luoden somestrategioita yhdessä asiakkaiden kanssa ja toteuttaen strategian mukaista sisältöä sekä kohdennettua mainontaa. Lisäksi hän vetää laajasti erilaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä koulutuksia.

Kaisan mukaan sosiaalinen media on tänä päivänä välttämätön osa yrityksen markkinointia. Sen vuoksi sosiaalisen median kanavat tulee ottaa osaksi liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteita. Kaisan mukaan sosiaalisessa mediassa on panostettava kohderyhmälähtöiseen viestintään, sillä brändit menestyvät silloin, kun he onnistuvat puhuttelemaan kohdeyleisöään. Hän kannustaa yrityksiä olemaan myös ajan hermolla eli hyödyntämään uusia trendejä, kanavia sekä mainonnan käytäntöjä sosiaalisen median markkinoinnissaan.

Sosiaalisen median kanavien ohella Kaisalle on kertynyt kokemusta hakusanamainonnan, ohjelmallisen ostamisen sekä hakukoneoptimoinnin saralla.

Tavoitteellisesti urheilevan Kaisan löytää vapaa-aikanaan todennäköisemmin treenaamassa kovaa jossain päin pääkaupunkiseutua. Vastapainoa urheilulle tuo matkustaminen ja usein lomat vietetäänkin ulkomailla auringon alla.