Jasmin Åbacka

New Business Director

+358 40 841 3084

jasmin.abacka@tulos.fi

Jasmin auttaa asiakkaitamme satsaamaan digitaalisen markkinoinnin panostukset juuri oikeaan kanavaan oikeaan aikaan. Hänellä on kauppatieteiden maisterin koulutuksen lisäksi vankka työkokemus digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parista. Monipuolisen kokemuksensa ansiosta Jasmin ei hämmenny, vaikka hänellä olisi yhtä aikaa monta rautaa tulessa ja asenne säilyy energisenä, positiivisena ja uteliaana.

Ennen Tulosta Jasmin on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa sekä SaaS-palvelua tarjoavassa yrityksessä, joissa hänelle kertyi kokemusta brändinrakentamisesta, hakukoneoptimoinnista ja hakusanamainonnasta. Tehtäviin kuului muun muassa markkinointistrategian luominen ja asiakaskokemuksen kehittäminen sekä onnistumisen analysointi tuloksia mittaamalla. Työskentely liiketoiminnan kehittämisen parissa on tuonut Jasminille kokemusta kumppanuuksien hallinnasta, strategisesta kehitystyöstä ja uudenlaisista ansaintamalleista.

Hankenilla suoritettuun kauppatieteiden maisterin tutkintoon sisältyi vaihto-opiskelua Bordeaux’ssa Ranskassa ja Jasmin on sen jälkeen täydentänyt vielä osaamistaan johtamiskoulutuksella.

Vapaa-ajallaan Jasmin viihtyy salsatanssin pyörteissä.