Tulos Helsinki Oy

Enemmän oikeita asiakkaita verkosta

Tulos tukee asiakkaan tuloksentekoa verkossa seuraavasti:

  • autamme sinua ymmärtämään miten verkkopalvelusi tukee liiketoimintaasi
  • nostamme tarjonnastasi kiinnostuneiden kävijämääriä yrityksen verkkopalvelussa
  • tehostamme yrityksen verkkopalvelun tuottavuutta auttamalla kävijöitä varmemmin toteuttamaan palvelulle asetettuja tavoitteita
  • kasvatamme myyntiä ja teemme yrityksellesi parasta ROI:ta verkossa

Tulos on yrityksen avainhenkilöiden 100 %:sesti omistama yritys, joka on voitollinen ja velaton. Tuloksen luottoluokitus on AAA, eli korkein mahdollinen.

Tulos on myös ansainnut Kauppalehden Menestyjäyritys -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden taloudellinen menestys on vertaisiaan parempi.

Menestyjä 2016  Kauppalehti Kasvuyritys 2016 -merkki.

Lue lisää tuloksellisista Palveluistamme

 

Tuloksen tuloksekas matka Suomen parhaaksi verkkonäkyvyyden rakentajaksi

 

Sateinen ilta syksyllä 2007. Joukko Suomen eturivin hakukonemarkkinoinnin osaajia on kokoontunut Oluthuone Kaislaan Helsingin Kaisaniemeen jakaakseen osaamistaan keskenään.

Nico Fogelholm heitti ilmaan idean:
”Mitä jos perustettaisiin Suomen kovin hakukoneoptimointitoimisto? Suomessa kun olisi tilausta erityisesti hakukoneoptimointiin suuntautuneelle huippuosaajien yhteenliittymälle.”

Nicolas Fogelholm, Lasse Larvanko, Arttu Raittila ja Jani Uljas yhdistivät voimansa. Kaikilla oli kokemusta sekä yrittäjänä toimimisesta että menestyvän liiketoiminnan pyörittämisestä. Mutta varsinkin heitä yhdisti kunnianhimo rakentaa Suomen paras hakukonemarkkinointiin keskittyvä digitoimisto.

Alkuaikojen tavoite ei ole muuttunut – Autamme asiakkaita tekemään tulosta verkossa

Kun perustajat miettivät uuden yrityksen nimeä, valinta oli helppo.

”Halusimme nimen, joka muistuttaa meitä siitä, mitä pyrimme asiakkaillemme tekemään”, Lasse Larvanko kertoo.

Siksi yrityksen nimeksi tuli Tulos.

Noista ajoista tavoite ei ole muuttunut. Aivan samalla tavalla kuin yrityksen alkuaikoina Tulos on erikoistunut tukemaan asiakkaan tuloksentekoa verkossa.

Meidän arvomme ovat myös tärkeä osa työntekomme kulttuuria. Rohkeus, rehellisyys, oppiminen, opettaminen ja lupa mokata ovat niitä arvoja, joihin jokainen työntekijämme on sitoutunut.

Teemme töitä Suomen nimekkäimpien yritysten kanssa. Meitä on jo lähes 40 ammattilaista, jotka jo vuonna 2009 käyttöön otetun sloganin mukaan auttavat asiakkaita saamaan ”Enemmän oikeita asiakkaita verkosta”.