SEO Consultant

Sinulla on vahva osaaminen hakukoneoptimoinnista ja teet sitä suurella palolla. Haluat olla yksi Suomen parhaista tekijöistä ja haluat jatkuvasti syventää osaamistasi. Lisäksi olet kiinnostunut digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä, ostopolkujen ymmärtämisestä ja digitaalisesta markkinoinnista laajemminkin.

Miksi töihin Tulokselle?

Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät juuri sinulle sopivan tasapainon, haluamme tarjota joustavat työskentelyolosuhteet. Meillä etätyöskentelymahdollisuus on itsestäänselvyys.
Ja moderni, viihtyisä toimistomme sijaitsee Salomonkadun Autotalossa. Loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Kampin metroaseman vieressä.

Kehityt paremmaksi ammattilaiseksi

Tuloksella pääset haastamaan itsesi ja kehittymään ammattilaisena kunnianhimoisten, kasvua tavoittelevien yritysten kanssa. Tehtävämme on lietsoa asiakkaidemme tulosta verkossa – jatkuvasti uutta oppien ja kokeillen. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meillä pääset säännöllisesti tapaamaan asiakkaita kasvokkain, ja voit myös työskennellä osan ajasta asiakkaan toimistolta käsin.

Saat olla oma itsesi

Great Place to Work palkitsi meidät yhtenä Suomen parhaista työpaikoista jälleen vuonna 2021. GPTW-tutkimuksessa selvisi, että 100 % työntekijöistämme kokee saavansa olla täysin oma itsensä työpaikalla ja oman työpanoksensa tärkeäksi. Vahvuuksiimme nousi tärkeänä myös se, että meillä ihmiset välittävät toisistaan ja kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti.

Meillä on kivaa yhdessä!

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina tuloslaiset syövät yhdessä pitsaa ja oppivat yhdessä jotakin uutta digimarkkinoinnista. Olemme käyneet yhdessä keilaamassa, juoksemassa, pelaamassa biitsiä, karkaamassa pakohuoneesta – ja toki myös ihan vain viettämässä iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Olemme myös reissanneet porukalla: loppuvuodesta 2019 vietimme yhdessä Tuloksen kustantaman etätyöviikon Playa del Inglesissä.

Autamme sinua voimaan hyvin

Meillä on Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti, ja teemme yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kaikkia tuloslaisia kannustetaan (mutta ei pakoteta) liikkumaan työpäivän aikana. Meillä on käytössä Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus ja jumppavälineitä, joilla vetreyttää lihaksia työpäivän aikana. Toimistolla kaikki käyttävät sähkötyöpöytää.

Mitä pääset meillä tekemään?

SEO-konsultti Tulos Helsingillä on kiinnostunut yksityiskohtaisesta verkkosivuston orgaanisen löydettävyyden parantamisesta, mutta samalla ymmärtää ison kuvan, minne verkkosivustoa pitäisi strategisesti viedä niin löydettävyyden kuin liiketoiminnan näkökulmasta.

Tulos Helsingillä pääset olemaan osa aktiivisesti kasvavaa SEO-tiimiä, jossa luot uusia näkemyksiä ja suosituksia siitä, kuinka kehittää asiakkaan verkkopalvelua hakukonenäkyvyyden ja sivuston konvertoituvuuden parantamiseksi. Meillä pääset myös tekemään uniikkia asiantuntijatyötä USA-markkinassa. Vastaat isoimmista asiakkuuksistamme, joten pääset työskentelemään laajamittaisten ja monipuolisten projektien parissa. 

 

Olet etsimämme tekijä, jos...

Vastaat isoimmista asiakkuuksistamme, joten odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä sekä laajamittaisista projekteista. Pysyt aikatauluissa ja hallitset helposti isompiakin kokonaisuuksia kuitenkaan yksityiskohtia unohtamatta. Sinua motivoi asiakastyön tulokset ja innostut tyytyväisistä asiakkaista ja ratkot työssä kohdatut haasteet tehokkaasti. 

 • Useamman vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista ja vähintään vuoden kokemus hakukoneoptimoinnin konsultoinnista.
 • Halu oppia koko ajan uutta ja olla osana kehittämässä Tuloksen SEO-tekemistä.
 • Vahvaa oma-aloitteisuutta ja kykyä hallita isompiakin projekteja.
 • Vahvat sosiaaliset taidot ja argumentaatiokyky kommunikoida asiakkaiden kanssa.
 • Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Sinulta tulee löytyä sujuva osaaminen seuraavista työkaluista:
Google Search Console, Google Analytics 4, Google Lighthouse

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy osaamista ainakin, joistain seuraavien työkalujen käytöstä: Screaming Frog, Lumar (ent. DeepCrawl), Ahrefs, SemRush, Google Tag Manager

Osaat konsultoida asiakkaiden verkkosivustoja teknisen SEO:n sekä sisällöllisen kehityksen näkökulmista.

Lisäksi arvostamme...

 • Kokemusta myyntityöstä
 • Näkemystä digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä kokonaisuutena
 • Osaamista koodaamisesta ja sivustonhallintajärjestelmien kehittämisestä
 • Osaamista konversio-optimoinnista
 • Kokemusta isojen, kuten sivustouudistusprojektien vetämisestä
 • Osaamista markkinoinnin automaatiosta ja sähköpostimarkkinoinnista
 • Näkemystä kuinka voit auttaa niin kuluttaja-, verkkokauppa- kuin B2B-yrityksiä tavoittamaan ja kasvattamaan asiakkuuksia sekä myyntiä markkinoinnin automaation ja sähköpostimarkkinoinnin keinoin

Tiedot työsuhteesta ja hakeminen

 • Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
  (PDF tiedosto)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tarjoamme sinulle

Ilmaiset vakuutukset

Tuloksen kustantamiin vakuutuksiin kuuluvat terveysvakuutus, tapaturmavakuutus ja matkavakuutus, jotka ovat voimassa myös vapaa-ajalla.

Valitsemasi puhelimen työ- ja vapaa-ajan käyttöön

Saat meiltä haluamasi työpuhelimen. Lisäksi me maksamme puhelinlaskusi – myös vapaa-ajan käytön osalta.

Haluamasi työvälineet

Valintasi voi olla PC tai Mac. Työskentelemme avotoimistossa, joten kustannamme sinulle myös vastamelukuulokkeet.

Smartum-setelit kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin

Smartum-setelien lisäksi saat oikeuden käyttää viikoittain yhden tunnin työajastasi oman hyvinvointisi kehittämiseen kulttuurin tai liikunnan parissa.

Ruokaa!

Nälkäisenä töistä ei tule mitään. Pääset nauttimaan lounasedusta ja Kampin lukemattomista kivoista lounaspaikoista. Toimiston keittiöstä löytyy aina virvokkeita ja välipalaa. Kun makeannälkä yllättää, on aika suunnata yhteiselle karkkikaapille.

Työympäristön, jossa sinusta välitetään

Me arvostamme sinua ja osaamistasi. Me myös palkitsemme hyvästä työstä ja osaamisesi kehittämisestä oikeudenmukaisella palkalla.

Työajat, jotka joustavat sinun rytmisi mukaan

Meille pääasia on, että työt valmistuvat ja asiakkaiden kanssa työskentely sujuu – sillä, missä ja milloin töitä tehdään, ei ole niin väliä.

Nykyaikaiset etätyömahdollisuudet

Toivomme, että saamme nähdä sinua toimistolla mahdollisimman usein, mutta etätyö on ja on aina ollut meillä itsestäänselvyys ja osa toimintatapaamme sekä kulttuuriamme.

Kuuden viikon palkallisen vanhempainvapaan

Siis siinä tapauksessa, jos iloinen perhetapahtuma sattuu kohdallesi. 😉

Tuen oman osaamisesi kehittämiseen

Toimistollamme on vakuuttava kirjasto markkinointialan teoksista. Pääset osallistumaan vapaasti Tuloksen omiin koulutuksiin.

Kansainvälisen, mutta itsenäisen työpaikan

Olemme riippumaton toimisto. Ylin johto ei sijaitse kaukana konsernin huipulla, vaan muutaman metrin päässä omalta työpisteeltäsi. Asiakaskuntamme ja työyhteisömme on kuitenkin kansainvälinen. Tuloksen sisäinen kieli on englanti, mutta toimistolla puhe sorisee myös suomeksi ja ruotsiksi.

Työpaikan, jossa onnistutaan ja nautitaan onnistumisista yhdessä

Meillä tekijöitä ei kannusteta keskinäiseen kilpailuun. Uskomme, että parhaat onnistumiset syntyvät yhteistyöstä ja hyvästä tiimihengestä. Siksi sekä tavoitteet että palkinnot ovat meillä yhteisiä. Vuonna 2019 kävimme juhlistamassa tavoitteiden täyttymistä yhteisellä palkintomatkalla Gran Canarialle.