Senior Social Media Consultant

Onko sinulla vahvaa näyttöä tuloksellisesta sosiaalisen median markkinoinnista? Haemme nyt senior-tason asiantuntijaa kasvavaan sosiaalisen median tiimiimme. Meillä pääset kehittymään sosiaalisen median ammattilaisena ja pääset syventämään taitojasi laajasti eri kanavien osalta. Saat työskennellä tunnettujen brändien ja kasvavien yritysten kanssa. Teet töitä suurella palolla, ja haluat olla yksi Suomen parhaista tekijöistä. Hae mukaan sometiimiimme!

Miksi töihin Tulokselle?

Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät juuri sinulle sopivan tasapainon, haluamme tarjota joustavat työskentelyolosuhteet. Meillä etätyöskentelymahdollisuus on itsestäänselvyys.
Ja moderni, viihtyisä toimistomme sijaitsee Salomonkadun Autotalossa. Loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Kampin metroaseman vieressä.

Kehityt paremmaksi ammattilaiseksi

Tuloksella pääset haastamaan itsesi ja kehittymään ammattilaisena kunnianhimoisten, kasvua tavoittelevien yritysten kanssa. Tehtävämme on lietsoa asiakkaidemme tulosta verkossa – jatkuvasti uutta oppien ja kokeillen. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meillä pääset säännöllisesti tapaamaan asiakkaita kasvokkain, ja voit myös työskennellä osan ajasta asiakkaan toimistolta käsin.

Saat olla oma itsesi

Great Place to Work palkitsi meidät yhtenä Suomen parhaista työpaikoista jälleen vuonna 2021. GPTW-tutkimuksessa selvisi, että 100 % työntekijöistämme kokee saavansa olla täysin oma itsensä työpaikalla ja oman työpanoksensa tärkeäksi. Vahvuuksiimme nousi tärkeänä myös se, että meillä ihmiset välittävät toisistaan ja kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti.

Meillä on kivaa yhdessä!

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina tuloslaiset syövät yhdessä pitsaa ja oppivat yhdessä jotakin uutta digimarkkinoinnista. Olemme käyneet yhdessä keilaamassa, juoksemassa, pelaamassa biitsiä, karkaamassa pakohuoneesta – ja toki myös ihan vain viettämässä iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Olemme myös reissanneet porukalla: loppuvuodesta 2019 vietimme yhdessä Tuloksen kustantaman etätyöviikon Playa del Inglesissä.

Autamme sinua voimaan hyvin

Meillä on Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti, ja teemme yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kaikkia tuloslaisia kannustetaan (mutta ei pakoteta) liikkumaan työpäivän aikana. Meillä on käytössä Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus ja jumppavälineitä, joilla vetreyttää lihaksia työpäivän aikana. Toimistolla kaikki käyttävät sähkötyöpöytää.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tuloksella pääset osaksi kasvavaa sometiimiämme, jossa kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Somekonsulttina pääset luomaan ja toteuttamaan asiakkaille sosiaalisen median markkinointistrategioita, rakentamaan ja optimoimaan mainoskampanjoita, sekä luomaan sisältöjä asiakkaiden somekanaviin ja ottamaan haltuun community managementia. Kokemus vaikuttajamarkkinoinnista on plussaa.

Konsulttimme tapaavat ja kouluttavat aktiivisesti asiakkaita, joten pääset kertomaan suoraan asiakkaalle sosiaalisen median ratkaisuista ja niiden roolista ostopolulla. Saat työskennellä tunnettujen brändien ja kasvavien yritysten kanssa – valitsemme asiakkaiksemme yrityksiä, joissa näemme kipinän kasvuun ja menestykseen. Pääset siis näkemään oman käden jäljen yritysten menestyksessä.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta sosiaalisen median tuloksellisesta markkinoinnista ja erityisesti mainonnasta. Ymmärrät sosiaalisen median roolin osana monikanavaista markkinointia. Sinulla on datapohjainen ote ja analyyttinen tarkastelutapa sosiaalisen median markkinointiin. Innostut somen uusista jutuista, tuot asiakkuuksiin proaktiivisesti uusia ideoita, ja lähdet testaamaan rohkeasti. Haluamme, että olet osa tiivistä, yhteishenkeen satsaavaa porukkaamme ja sinulta löytyy palava halu kehittää tekemistämme. Tarjoamme tueksesi Tuloksen vajaa 10 hengen sometiimin, jossa osaamista jaetaan aktiivisesti ja kehitytään yhdessä.

Olet etsimämme tekijä, jos...

 • Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus sosiaalisen median markkinoinnin tuloksellisesta kehittämisestä
 • Käytät sujuvasti vähintään Facebookin ja LinkedInin mainostyökaluja sekä Google Analyticsiä
 • Sinulla on halu kehittää osaamistasi jatkuvasti ja olla osana kehittämässä Tuloksen sometekemistä
 • Olet oma-aloitteinen ja proaktiivinen
 • Olet valmis kehittämään asiakkaan somemarkkinointia yhtä paneutuneesti kuin jos kyse olisi omasta yrityksestäsi
 • Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen
 • Puhut sujuvasti suomea ja englantia

Lisäksi plussaa on...

 • Kokemus laajasti eri somekanavista, kuten Snapchat, Jodel, TikTok, Twitch, Pinterest
 • Näkemystä digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä kokonaisuutena
 • Kokemus muista Tuloksen tarjoamista palveluista
 • Kuvankäsittelytaidot

Tiedot työsuhteesta ja hakeminen

 • Työsuhde on vakituinen
 • Työsuhteen aloitus mahdollisimman pian
 • Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä
 • Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
  (PDF tiedosto)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tarjoamme sinulle

Ilmaiset vakuutukset

Tuloksen kustantamiin vakuutuksiin kuuluvat terveysvakuutus, tapaturmavakuutus ja matkavakuutus, jotka ovat voimassa myös vapaa-ajalla.

Valitsemasi puhelimen työ- ja vapaa-ajan käyttöön

Saat meiltä haluamasi työpuhelimen. Lisäksi me maksamme puhelinlaskusi – myös vapaa-ajan käytön osalta.

Haluamasi työvälineet

Valintasi voi olla PC tai Mac. Työskentelemme avotoimistossa, joten kustannamme sinulle myös vastamelukuulokkeet.

Smartum-setelit kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin

Smartum-setelien lisäksi saat oikeuden käyttää viikoittain yhden tunnin työajastasi oman hyvinvointisi kehittämiseen kulttuurin tai liikunnan parissa.

Ruokaa!

Nälkäisenä töistä ei tule mitään. Pääset nauttimaan lounasedusta ja Kampin lukemattomista kivoista lounaspaikoista. Toimiston keittiöstä löytyy aina virvokkeita ja välipalaa. Kun makeannälkä yllättää, on aika suunnata yhteiselle karkkikaapille.

Työympäristön, jossa sinusta välitetään

Me arvostamme sinua ja osaamistasi. Me myös palkitsemme hyvästä työstä ja osaamisesi kehittämisestä oikeudenmukaisella palkalla.

Työajat, jotka joustavat sinun rytmisi mukaan

Meille pääasia on, että työt valmistuvat ja asiakkaiden kanssa työskentely sujuu – sillä, missä ja milloin töitä tehdään, ei ole niin väliä.

Nykyaikaiset etätyömahdollisuudet

Toivomme, että saamme nähdä sinua toimistolla mahdollisimman usein, mutta etätyö on ja on aina ollut meillä itsestäänselvyys ja osa toimintatapaamme sekä kulttuuriamme.

Kuuden viikon palkallisen vanhempainvapaan

Siis siinä tapauksessa, jos iloinen perhetapahtuma sattuu kohdallesi. 😉

Tuen oman osaamisesi kehittämiseen

Toimistollamme on vakuuttava kirjasto markkinointialan teoksista. Pääset osallistumaan vapaasti Tuloksen omiin koulutuksiin.

Kansainvälisen, mutta itsenäisen työpaikan

Olemme riippumaton toimisto. Ylin johto ei sijaitse kaukana konsernin huipulla, vaan muutaman metrin päässä omalta työpisteeltäsi. Asiakaskuntamme ja työyhteisömme on kuitenkin kansainvälinen. Tuloksen sisäinen kieli on englanti, mutta toimistolla puhe sorisee myös suomeksi ja ruotsiksi.

Työpaikan, jossa onnistutaan ja nautitaan onnistumisista yhdessä

Meillä tekijöitä ei kannusteta keskinäiseen kilpailuun. Uskomme, että parhaat onnistumiset syntyvät yhteistyöstä ja hyvästä tiimihengestä. Siksi sekä tavoitteet että palkinnot ovat meillä yhteisiä. Vuonna 2019 kävimme juhlistamassa tavoitteiden täyttymistä yhteisellä palkintomatkalla Gran Canarialle.