Senior SEO Consultant / SEO Consultant

Haemme nyt osaavaa hakukoneoptimoinnin asiantuntijaa kasvavaan SEO-tiimiimme. Sinulla on vahvaa osaamista hakukoneoptimoinnista ja teet sitä suurella palolla. Haluat olla yksi Suomen parhaista tekijöistä ja haluat jatkuvasti syventää osaamistasi. Lisäksi olet kiinnostunut digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä, ostopolkujen ymmärtämisestä ja digitaalisesta markkinoinnista laajemminkin.

Miksi töihin Tulokselle?

Toimistomme sijaitsee Autotalossa, aivan Kampin metroaseman vieressä. Meille on helppo saapua kaikkialta pk-seudulta.

Kehityt paremmaksi ammattilaiseksi

Tuloksella pääset haastamaan itsesi ja kehittymään ammattilaisena kunnianhimoisten, kasvua tavoittelevien yritysten kanssa. Tehtävämme on lietsoa asiakkaidemme tulosta verkossa – jatkuvasti uutta oppien ja kokeillen. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meillä pääset säännöllisesti tapaamaan asiakkaita kasvokkain, ja voit myös työskennellä osan ajasta asiakkaan toimistolta käsin.

Saat olla oma itsesi

Great Place to Work palkitsi meidät yhtenä Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2020. GPTW-tutkimuksessa selvisi, että 100 % työntekijöistämme kokee saavansa olla täysin oma itsensä työpaikalla. Mittaamme joka maanantain työntekijöiden fiilikset alkavasta työviikosta. Näin olemme jatkuvasti perillä siitä, millaiset ovat tuloslaisten tunnelmat. Vuoden 2020 keskiarvo on ollut 4 (asteikolla 1–5).

Meillä on kivaa yhdessä!

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina tuloslaiset syövät yhdessä pitsaa ja oppivat yhdessä jotakin uutta digimarkkinoinnista. Olemme käyneet yhdessä keilaamassa, juoksemassa, pelaamassa biitsiä, karkaamassa pakohuoneesta – ja toki myös ihan vain viettämässä iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Olemme myös reissanneet porukalla: loppuvuodesta 2019 vietimme yhdessä Tuloksen kustantaman etätyöviikon Playa del Inglesissä.

Autamme sinua voimaan hyvin

Meillä on Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti, ja teemme yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kaikkia tuloslaisia kannustetaan (mutta ei pakoteta) liikkumaan työpäivän aikana. Meillä on käytössä Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus ja jumppavälineitä, joilla vetreyttää lihaksia työpäivän aikana. Toimistolla kaikki käyttävät sähkötyöpöytää.

SEO-työ Tuloksella

Tulos Helsingillä pääset olemaan osa aktiivisesti kasvavaa SEO-tiimiä, jossa luot uusia näkemyksiä ja suosituksia siitä, kuinka kehittää asiakkaan verkkopalvelua hakukonenäkyvyyden ja sivuston konvertoituvuuden parantamiseksi. SEO-konsultti Tulos Helsingillä on kiinnostunut yksityiskohtaisesta verkkosivuston orgaanisen löydettävyyden parantamisesta, mutta samalla ymmärtää ison kuvan minne verkkosivustoa pitäisi strategisesti viedä niin löydettävyyden kuin liiketoiminnan näkökulmasta.

Vastaat isoimmista asiakkuuksistamme, joten odotamme sinulta rautaista kokemusta asiakastyöstä sekä laajamittaisista projekteista. Pysyt aikatauluissa ja hallitset helposti isompiakin kokonaisuuksia kuitenkaan yksityiskohtia unohtamatta. Innostut tyytyväisistä asiakkaista ja ratkot työssä kohdatut haasteet tehokkaasti. Haluamme, että olet osa tiivistä tiimiämme ja sinulta löytyy palava halu kehittää tekemistämme.

Työssä menestyäksesi, sinulla on oltava

 • Useamman vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista ja vähintään vuoden kokemus hakukoneoptimoinnin konsultoinnista.
 • Halu oppia kokoajan uutta ja olla osana kehittämässä Tuloksen SEO-tekemistä.
 • Vahvaa oma-aloitteisuutta ja kykyä hallita isompiakin projekteja.
 • Olet valmis kehittämään asiakkaan verkkopalvelua yhtä paneutuneesti kuin jos kyse olisi omasta yrityksestäsi.
 • Vahvat sosiaaliset taidot ja argumentaatiokyky kommunikoida asiakkaiden kanssa.
 • Jatkuva palo oppia uutta.
 • Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Lisäksi arvostamme

 • Kokemusta myyntityöstä.
 • Näkemystä digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä kokonaisuutena.
 • Osaamista kodaamisesta ja sivustonhallintajärjestelmien kehittämisestä.
 • Osaamista konversio-optimoinnista.
 • Kokemusta isojen, kuten sivustouudistusprojektien vetämisestä.

Tarjoamme sinulle

Ilmaiset vakuutukset

Tuloksen kustantamiin vakuutuksiin kuuluvat terveysvakuutus, tapaturmavakuutus ja matkavakuutus, jotka ovat voimassa myös vapaa-ajalla.

Valitsemasi puhelimen työ- ja vapaa-ajan käyttöön

Saat meiltä haluamasi työpuhelimen. Lisäksi me maksamme puhelinlaskusi – myös vapaa-ajan käytön osalta.

Haluamasi työvälineet

Valintasi voi olla PC tai Mac. Työskentelemme avotoimistossa, joten kustannamme sinulle myös vastamelukuulokkeet.

Smartum-setelit kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin

Smartum-setelien lisäksi saat oikeuden käyttää viikoittain yhden tunnin työajastasi oman hyvinvointisi kehittämiseen kulttuurin tai liikunnan parissa.

Ruokaa!

Nälkäisenä töistä ei tule mitään. Pääset nauttimaan lounasedusta ja Kampin lukemattomista kivoista lounaspaikoista. Toimiston keittiöstä löytyy aina virvokkeita ja välipalaa. Kun makeannälkä yllättää, on aika suunnata yhteiselle karkkikaapille.

Työympäristön, jossa sinusta välitetään

Me arvostamme sinua ja osaamistasi. Me myös palkitsemme hyvästä työstä ja osaamisesi kehittämisestä oikeudenmukaisella palkalla.

Työajat, jotka joustavat sinun rytmisi mukaan

Meille pääasia on, että työt valmistuvat ja asiakkaiden kanssa työskentely sujuu – sillä, missä ja milloin töitä tehdään, ei ole niin väliä.

Nykyaikaiset etätyömahdollisuudet

Toivomme, että saamme nähdä sinua toimistolla mahdollisimman usein, mutta viikonkin mittaiset etätyörupeamat ovat meillä mahdollisia.

Kuuden viikon palkallisen vanhempainvapaan

Siis siinä tapauksessa, jos iloinen perhetapahtuma sattuu kohdallesi. 😉

Tuen oman osaamisesi kehittämiseen

Toimistollamme on vakuuttava kirjasto markkinointialan teoksista. Pääset osallistumaan vapaasti Tuloksen omiin koulutuksiin.

Kansainvälisen, mutta itsenäisen työpaikan

Olemme riippumaton toimisto. Ylin johto ei sijaitse kaukana konsernin huipulla, vaan muutaman metrin päässä omalta työpisteeltäsi. Asiakaskuntamme ja työyhteisömme on kuitenkin kansainvälinen. Tuloksen sisäinen kieli on englanti, mutta toimistolla puhe sorisee myös suomeksi ja ruotsiksi.

Työpaikan, jossa onnistutaan ja nautitaan onnistumisista yhdessä

Meillä tekijöitä ei kannusteta keskinäiseen kilpailuun. Uskomme, että parhaat onnistumiset syntyvät yhteistyöstä ja hyvästä tiimihengestä. Siksi sekä tavoitteet että palkinnot ovat meillä yhteisiä. Vuonna 2019 kävimme juhlistamassa tavoitteiden täyttymistä yhteisellä palkintomatkalla Gran Canarialle.

Tiedot työsuhteesta ja hakeminen

 • Haku päättyy 15.11.2020
 • Työsuhde on vakituinen
 • Työsuhteen aloitus mahdollisimman pian
 • Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä
 • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
  (PDF tiedosto)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.