} }, false); Ura Tuloksella - Avoimet työpaikat - Tulos Helsinki

Ura Tuloksella

Me Tuloksella toivomme toisiltamme jatkuvaa tahtoa oppia ja kokeilla uutta – ja valmiutta jakaa opittua eteenpäin. Kuulostaako hyvältä? Pidä tuolistasi kiinni – seuraavaksi #lietsomme sinut meille töihin.

Avoimet työpaikat

Senior Social Media Consultant / Social Media Consultant

Haku päättyy 15.11.2020

Haemme nyt asiantuntijaa kasvavaan sosiaalisen median tiimiimme. Meillä pääset kehittymään sosiaalisen median ammattilaisena, ja pääset syventämään taitojasi laajasti eri kanavien osalta. Haluat olla yksi Suomen parhaista tekijöistä ja haluat jatkuvasti syventää osaamistasi. Hae mukaan sometiimiimme!

Katso lisätiedot

Senior Paid Search Consultant / Paid Search Consultant

Haku päättyy 15.11.2020

Onko sinulla vahvoja näyttöjä hakusanamainonnasta ja teet sitä suurella palolla? Et tyydy neppailuun, vaan haluat olla yksi Suomen parhaista ja syventää osaamistasi. Saatat olla juuri se henkilö, jota haemme.

Katso lisätiedot

Senior Programmatic Consultant / Programmatic Consultant

Haku päättyy 15.11.2020

Etsimme ohjelmallisen ostamisen asiantuntijaa suunnittelemaan, rakentamaan ja optimoimaan asiakkaidemme kampanjoita.

Katso lisätiedot

Avoin hakemus

Voit myös laittaa meille rohkeasti avoimen hakemuksen. Olemme aina kiinnostuneita alan kovista ammattilaisista.

Katso lisätiedot

Senior SEO Consultant / SEO Consultant

Haku päättyy 15.11.2020

Haemme nyt osaavaa hakukoneoptimoinnin asiantuntijaa kasvavaan SEO-tiimiimme. Sinulla on vahvaa osaamista hakukoneoptimoinnista ja teet sitä suurella palolla. Haluat olla yksi Suomen parhaista tekijöistä ja haluat jatkuvasti syventää osaamistasi.

Katso lisätiedot

Miksi töihin Tulokselle?

Toimistomme sijaitsee Autotalossa, aivan Kampin metroaseman vieressä. Meille on helppo saapua kaikkialta pk-seudulta.

Kehityt paremmaksi ammattilaiseksi

Tuloksella pääset haastamaan itsesi ja kehittymään ammattilaisena kunnianhimoisten, kasvua tavoittelevien yritysten kanssa. Tehtävämme on lietsoa asiakkaidemme tulosta verkossa – jatkuvasti uutta oppien ja kokeillen. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meillä pääset säännöllisesti tapaamaan asiakkaita kasvokkain, ja voit myös työskennellä osan ajasta asiakkaan toimistolta käsin.

Saat olla oma itsesi

Great Place to Work palkitsi meidät yhtenä Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2020. GPTW-tutkimuksessa selvisi, että 100 % työntekijöistämme kokee saavansa olla täysin oma itsensä työpaikalla. Mittaamme joka maanantain työntekijöiden fiilikset alkavasta työviikosta. Näin olemme jatkuvasti perillä siitä, millaiset ovat tuloslaisten tunnelmat. Vuoden 2020 keskiarvo on ollut 4 (asteikolla 1–5).

Meillä on kivaa yhdessä!

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina tuloslaiset syövät yhdessä pitsaa ja oppivat yhdessä jotakin uutta digimarkkinoinnista. Olemme käyneet yhdessä keilaamassa, juoksemassa, pelaamassa biitsiä, karkaamassa pakohuoneesta – ja toki myös ihan vain viettämässä iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Olemme myös reissanneet porukalla: loppuvuodesta 2019 vietimme yhdessä Tuloksen kustantaman etätyöviikon Playa del Inglesissä.

Autamme sinua voimaan hyvin

Meillä on Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti, ja teemme yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kaikkia tuloslaisia kannustetaan (mutta ei pakoteta) liikkumaan työpäivän aikana. Meillä on käytössä Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus ja jumppavälineitä, joilla vetreyttää lihaksia työpäivän aikana. Toimistolla kaikki käyttävät sähkötyöpöytää.

Tarjoamme sinulle

Ilmaiset vakuutukset

Tuloksen kustantamiin vakuutuksiin kuuluvat terveysvakuutus, tapaturmavakuutus ja matkavakuutus, jotka ovat voimassa myös vapaa-ajalla.

Valitsemasi puhelimen työ- ja vapaa-ajan käyttöön

Saat meiltä haluamasi työpuhelimen. Lisäksi me maksamme puhelinlaskusi – myös vapaa-ajan käytön osalta.

Haluamasi työvälineet

Valintasi voi olla PC tai Mac. Työskentelemme avotoimistossa, joten kustannamme sinulle myös vastamelukuulokkeet.

Smartum-setelit kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin

Smartum-setelien lisäksi saat oikeuden käyttää viikoittain yhden tunnin työajastasi oman hyvinvointisi kehittämiseen kulttuurin tai liikunnan parissa.

Ruokaa!

Nälkäisenä töistä ei tule mitään. Pääset nauttimaan lounasedusta ja Kampin lukemattomista kivoista lounaspaikoista. Toimiston keittiöstä löytyy aina virvokkeita ja välipalaa. Kun makeannälkä yllättää, on aika suunnata yhteiselle karkkikaapille.

Työympäristön, jossa sinusta välitetään

Me arvostamme sinua ja osaamistasi. Me myös palkitsemme hyvästä työstä ja osaamisesi kehittämisestä oikeudenmukaisella palkalla.

Työajat, jotka joustavat sinun rytmisi mukaan

Meille pääasia on, että työt valmistuvat ja asiakkaiden kanssa työskentely sujuu – sillä, missä ja milloin töitä tehdään, ei ole niin väliä.

Nykyaikaiset etätyömahdollisuudet

Toivomme, että saamme nähdä sinua toimistolla mahdollisimman usein, mutta viikonkin mittaiset etätyörupeamat ovat meillä mahdollisia.

Kuuden viikon palkallisen vanhempainvapaan

Siis siinä tapauksessa, jos iloinen perhetapahtuma sattuu kohdallesi. 😉

Tuen oman osaamisesi kehittämiseen

Toimistollamme on vakuuttava kirjasto markkinointialan teoksista. Pääset osallistumaan vapaasti Tuloksen omiin koulutuksiin.

Kansainvälisen, mutta itsenäisen työpaikan

Olemme riippumaton toimisto. Ylin johto ei sijaitse kaukana konsernin huipulla, vaan muutaman metrin päässä omalta työpisteeltäsi. Asiakaskuntamme ja työyhteisömme on kuitenkin kansainvälinen. Tuloksen sisäinen kieli on englanti, mutta toimistolla puhe sorisee myös suomeksi ja ruotsiksi.

Työpaikan, jossa onnistutaan ja nautitaan onnistumisista yhdessä

Meillä tekijöitä ei kannusteta keskinäiseen kilpailuun. Uskomme, että parhaat onnistumiset syntyvät yhteistyöstä ja hyvästä tiimihengestä. Siksi sekä tavoitteet että palkinnot ovat meillä yhteisiä. Vuonna 2019 kävimme juhlistamassa tavoitteiden täyttymistä yhteisellä palkintomatkalla Gran Canarialle.