21.9.

09:00 - 10:00

TikTokin markkinointimahdollisuudet brändeille – 21.9.2021

Ilmainen aamuseminaari

TikTok on monien ihmisten sekä brändien huulilla, ja juuri siksi se on tällä hetkellä somekanavien kirkkain ykkönen. Koulutuksemme syventyy TikTokin luovaan maailmaan, ja sen aikana opit, miten sovellus toimii, minkälaiset sisällöt menestyvät sekä minkälaisia markkinointimahdollisuuksia kanava tarjoaa yrityksille. Lisäksi annamme sinulle vinkit, miten pääset alkuun TikTok-markkinoinnissa.

Ilmoittaudu tästä!

Opi TikTokin perusteet ja tutustu sen tarjoamiin markkinointimahdollisuuksiin

TikTok on monien ihmisten sekä brändien huulilla, ja juuri siksi se on tällä hetkellä somekanavien kirkkain ykkönen. Koulutuksemme syventyy TikTokin luovaan maailmaan, ja sen aikana opit, miten sovellus toimii, minkälaiset sisällöt menestyvät sekä minkälaisia markkinointimahdollisuuksia kanava tarjoaa yrityksille. Lisäksi annamme sinulle vinkit, miten pääset alkuun TikTok-markkinoinnissa. Ilmoittaudu mukaan!

Ajankohta: 21.09.2021 klo 9.00 – 10.00

Kouluttajana toimii Tuloksen Head of Social Media: Kaisa Aarnio

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Katso myös seuraavat koulutukset

Ilmainen aamuseminaari
5.10.2021 09:00 - 10:00

Ohjelmallinen ostaminen (tai programmatic buying) tarkoittaa mainostilan ostamista eri järjestelmien kautta eri mainosverkostoista. Koska mainospaikkoja tarjoavia verkostoja on lukuisia, sisältää ohjelmallinen ostaminen runsaasti tarkempia kohdentamisen keinoja, kuin vaikkapa Google Ads.

Ilmoittaudu tästä!