18.5.

09:00 - 10:00

TikTokin markkinointimahdollisuudet brändeille – 18.5.2022

Ilmainen aamuseminaari

TikTok on monien ihmisten sekä brändien huulilla, ja juuri siksi se on tällä hetkellä somekanavien kirkkain ykkönen. Koulutuksemme syventyy TikTokin luovaan maailmaan, ja sen aikana opit, miten sovellus toimii, minkälaiset sisällöt menestyvät sekä millaisia markkinointimahdollisuuksia kanava tarjoaa yrityksille. Lisäksi käymme läpi TikTok-mainontaa ja annamme vinkit toimiviin mainossisältöihin!

Ilmoittaudu tästä!

Opi TikTokin perusteet ja tutustu sen tarjoamiin markkinointimahdollisuuksiin

TikTok ja sen tarjoamat mahdollisuudet mainostajalle muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Pysymällä ajan tasalla näistä uusista päivityksistä mainostaja voi saada kanavasta täyden hyödyn irti. Järjestämme maksuttoman aamuseminaarin, jonka aikana opit, miten TikTok toimii, millaiset sisällöt menestyvät sekä minkälaisia markkinointimahdollisuuksia kanava tarjoaa yrityksille. Myös mainosmahdollisuudet TikTokissa kehittyvät kovaa vauhtia, ja tällä hetkellä mainontaa on mahdollista tehdä Suomessa. Aamuseminaarin aikana käymme läpi TikTokin tarjoamat mainosmahdollisuudet sekä annamme vinkit toimiviin mainossisältöihin.

Ajankohta: 18.05.2022 klo 9.00 – 10.00

Kouluttajana toimii Tuloksen Head of Social Media Kaisa Aarnio

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Katso myös seuraavat koulutukset

Verkkokoulutus
28.3.2023 09:30 - 10:15

Kansainvälistyvä yritys tarvitsee kansainvälistä markkinointia. Markkinointi, joka on toiminut Suomessa ei enää toimikaan monistettuna kotimaan ulkopuolella. Jokainen markkina-alue on omanlaisensa ja erot tulee huomioida kaikissa markkinoinnin toimenpiteissä. Webinaari sopii kaikille yrityksille, jotka hakevat kasvua Suomen rajojen ulkopuolelta, tarjoten kattavan läpileikkauksen siihen, mitä hakukoneoptimoinnissa ja sisällöissä tulee huomioida.