9.10.

09:00 - 11:00

TikTokin markkinointimahdollisuudet brändeille – 9.10.2020

Verkkokoulutus

TikTok on juuri nyt monien ihmisten sekä brändien huulilla, ja juuri siksi se on tällä hetkellä somekanavien kirkkain ykkönen. Koulutuksemme syventyy TikTokin luovaan maailmaan, ja sen aikana opit, miten sovellus toimii, minkälaiset sisällöt menestyvät sekä minkälaisia markkinointimahdollisuuksia kanava tarjoaa yrityksille. Lisäksi annamme sinulle vinkit, miten pääset alkuun TikTok-markkinoinnissa. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Opi TikTokin perusteet ja tutustu sen tarjoamiin markkinointimahdollisuuksiin

TikTok on juuri nyt monien ihmisten sekä brändien huulilla, ja juuri siksi se on tällä hetkellä somekanavien kirkkain ykkönen. TikTok on yksi maailman nopeimmin kasvavista sosiaalisen median alustoista. Kanava on aikaisemmin ollut tunnettu nuorten tanssivideoista, mutta viimeistään poikkeustilan aikaan myös milleniaalit ovat löytäneet tiensä TikTokin maailmaan. Mikä TikTok oikeastaan on, minkälaisille yrityksille se sopii ja minkälaisia markkinointimahdollisuuksia se tarjoaa? Näihin kysymyksiin vastaamme koulutuksessamme!

Koulutuksemme syventyy TikTokin luovaan maailmaan, ja sen aikana opit, miten sovellus toimii, minkälaiset sisällöt menestyvät sekä minkälaisia markkinointimahdollisuuksia kanava tarjoaa yrityksille. Lisäksi annamme sinulle vinkit, miten pääset alkuun TikTok-markkinoinnissa. Näin ollen pääset viemään tuoreet opit heti omaan organisaatioosi ja pääset hyödyntämään tämän uuden kanavan tarjoamia mahdollisuuksia juuri nyt, kun sen suosio on huipussaan.

Ajankohta: 9.10.2020 klo 9.00 – 11.00

Hinta: 300€ / 1 koulutettava. Lue lisää Ota kaveri mukaan – kamppiksesta.

Kouluttajana toimii Tuloksen Head of Social Media: Kaisa Aarnio

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Ilmoittaudu mukaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso myös seuraavat koulutukset

Asiakaskokemuksen työkalupakki osa 1 Vaikuttavuutta asiakaspolulla – 15.10.2020

15.10.

Verkkokoulutus
15.10.2020 08:30 - 12:00

Ota asiakaskokemuksen työkalupakki haltuun ja lunasta liiketoiminnan tavoitteet asiakkaan äänellä.

SEO-sisältömarkkinointi -koulutus 15.10.2020

15.10.

Verkkokoulutus
15.10.2020 13:00 - 16:00

Tervetuloa Tulos Helsingin sisältömarkkinoinnin koulutukseen, jossa opit tekemään hakukoneoptimoitua sisältöä yhdessä SEO-ammattilaisten kanssa. Koulutus sopii erityisesti asiantuntijoille, jotka tekevät työssään sisältömarkkinointia, sisällönsuunnittelua ja -tuotantoa.