18.11.

09:00 - 10:00

Hyödynnä Twitter mainosalustana! – Ilmainen aamuseminaari – 18.11.2021

Ilmainen aamuseminaari

Millä tavoin Twitteriä tulisi hyödyntää markkinoinnin tarpeisiin? Twitter on kanava, jossa on ainutlaatuisia ominaisuuksia sekä mainosformaatteja, kuten Twitter Takeover, jotka erottavat sen muista sosiaalisen median kanavista. Tule mukaan kuulemaan mm. Heinekenille tehdyn case studyn kautta miten Twitteristä saa suurimman hyödyn irti.

Ilmoittaudu tästä!

Hyödynnä Twitter mainosalustana!

Millä tavoin Twitteriä tulisi hyödyntää markkinoinnin tarpeisiin? Twitter on kanava, jossa on ainutlaatuisia ominaisuuksia sekä mainosformaatteja, kuten Twitter Takeover, jotka erottavat sen muista sosiaalisen median kanavista. Tule mukaan kuulemaan mm. Heinekenille tehdyn case studyn kautta miten Twitteristä saa suurimman hyödyn irti. Kouluttajana toimii Tuloksen maksetun mainonnan konsultti Sami Hiirsalmi.

Ajankohta: 18.11.2021 klo 9.00 – 10.00

Kouluttajana toimii: Sami Hiirsalmi

Ilmoittaudu tästä!

Katso myös seuraavat koulutukset

Verkkokoulutus
28.3.2023 09:30 - 10:15

Kansainvälistyvä yritys tarvitsee kansainvälistä markkinointia. Markkinointi, joka on toiminut Suomessa ei enää toimikaan monistettuna kotimaan ulkopuolella. Jokainen markkina-alue on omanlaisensa ja erot tulee huomioida kaikissa markkinoinnin toimenpiteissä. Webinaari sopii kaikille yrityksille, jotka hakevat kasvua Suomen rajojen ulkopuolelta, tarjoten kattavan läpileikkauksen siihen, mitä hakukoneoptimoinnissa ja sisällöissä tulee huomioida.