2.11.

09:00 - 10:00

Hakukäyttäytyminen ja hakuaikeisiin vastaaminen oikeilla sisällöillä – 02.11.2021

Ilmainen aamuseminaari

Hakukoneissa tehdään päivittäin valtavia määriä erilaisia kyselyitä. Jokaisella kyselyllä on myös takanaan motiivi, esimerkiksi tuotteen tai informaation löytyminen. Yrityksille onkin ensiarvoista ymmärtää, mitä hakukoneiden käyttäjät haluavat kulloinkin löytää ja tarjota tähän sopivaa sisältöä.

Ilmoittaudu tästä!

Hakukäyttäytyminen ja hakuaikeisiin vastaaminen oikeilla sisällöillä

Hakukoneissa tehdään päivittäin valtavia määriä erilaisia kyselyitä. Jokaisella kyselyllä on myös takanaan motiivi, esimerkiksi tuotteen tai informaation löytyminen. Yrityksille onkin ensiarvoista ymmärtää, mitä hakukoneiden käyttäjät haluavat kulloinkin löytää ja tarjota tähän sopivaa sisältöä.Tämän aamuseminaarin aikana tutustumme erilaisiin hakuaikeisiin ja analysoimme minkälaiset hakutulokset pärjäävät milläkin kyselyillä. Tilaisuus on erityisesti toimijoille, jotka työskentelevät sisältöjen, viestinnän ja ylipäätään digitaalisen markkinoinnin parissa. Lisäksi seminaari on niille, jotka haluavat oppia ymmärtämään hakutermien takana piileviä hakuaikeita ja tuottamaan niihin sopivaa sisältöä. Kouluttajana on Tuloksen Head of SEO Tommi Karvinen.

Ajankohta: 02.11.2021 klo 9.00 – 10.00

Kouluttajana toimii: Tommi Karvinen

Ilmoittaudu tästä!

Katso myös seuraavat koulutukset

Verkkokoulutus
28.2.2023 09:30 - 10:15

Sosiaalinen media on alati muuttuva pelikenttä, jossa pärjäämiselle on omat sääntönsä. Pelkästään valituissa kanavissa läsnäolo tai satunnainen postailu ei riitä – tulosten saamiseksi tarvitaan johdonmukaisuutta, suunnitelmallisuutta ja selkeä strategia. Valjasta somen mahdollisuudet osaksi liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteita, ja aloita osallistumalla Orgaanisen somen menestysresepti -webinaariimme!