2.11.

09:00 - 10:00

Hakukäyttäytyminen ja hakuaikeisiin vastaaminen oikeilla sisällöillä – 02.11.2021

Ilmainen aamuseminaari

Hakukoneissa tehdään päivittäin valtavia määriä erilaisia kyselyitä. Jokaisella kyselyllä on myös takanaan motiivi, esimerkiksi tuotteen tai informaation löytyminen. Yrityksille onkin ensiarvoista ymmärtää, mitä hakukoneiden käyttäjät haluavat kulloinkin löytää ja tarjota tähän sopivaa sisältöä.

Ilmoittaudu tästä!

Hakukäyttäytyminen ja hakuaikeisiin vastaaminen oikeilla sisällöillä

Hakukoneissa tehdään päivittäin valtavia määriä erilaisia kyselyitä. Jokaisella kyselyllä on myös takanaan motiivi, esimerkiksi tuotteen tai informaation löytyminen. Yrityksille onkin ensiarvoista ymmärtää, mitä hakukoneiden käyttäjät haluavat kulloinkin löytää ja tarjota tähän sopivaa sisältöä.Tämän aamuseminaarin aikana tutustumme erilaisiin hakuaikeisiin ja analysoimme minkälaiset hakutulokset pärjäävät milläkin kyselyillä. Tilaisuus on erityisesti toimijoille, jotka työskentelevät sisältöjen, viestinnän ja ylipäätään digitaalisen markkinoinnin parissa. Lisäksi seminaari on niille, jotka haluavat oppia ymmärtämään hakutermien takana piileviä hakuaikeita ja tuottamaan niihin sopivaa sisältöä. Kouluttajana on Tuloksen Head of SEO Tommi Karvinen.

Ajankohta: 02.11.2021 klo 9.00 – 10.00

Kouluttajana toimii: Tommi Karvinen

Ilmoittaudu tästä!

Katso myös seuraavat koulutukset

Verkkokoulutus
28.9.2022 14:30 - 15:00

Mikä ihmeen Google Analytics 4?

Jos seuraat yrityksesi web-analytiikkaa, olet varmasti törmännyt termiin Google Analytics 4. Kyseessä on Googlen analytiikkatyökalun suurin muutos lähes 10:een vuoteen. Tämä muutos edellyttää akuutteja toimenpiteitä myös sinun organisaatioltasi, mikäli haluatte jatkaa sivustonne analytiikan seurantaa. Ja toimenpiteillä on kiire.

Mutta mitä tämä muutos konkreettisesti tarkoittaa, miksi ja miten siihen pitää reagoida ja mitä tapahtuu, jos mitään ei tee?

Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin webinaarissamme. Ilmoittaudu mukaan!

Verkkokoulutus
5.10.2022 14:30 - 15:00

Oletko miettinyt, miten Google Analytics 4:ää voi ja kannattaa hyödyntää? Mitä uusia ominaisuuksia se tuo mukanaan ja miten se eroaa vanhasta Google Analyticsista (Unviersal Analytics)? Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin webinaarissamme. Ilmoittaudu mukaan!