Aamiaistapahtuma: Reinventing Digital Marketing with AI & Social media

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Reinventing Digital Marketing with AI & Social media

Tervetuloa kuulemaan digimarkkinoinnin murroksesta herkullisen aamupalan äärellä!

Ravintola Meripaviljonki
Keskiviikkona 11.10.2023
klo 8.30-11.00

Digitaalinen markkinointi on muuttunut radikaalisti viime vuosien aikana, reaktiona muun muassa koronaan ja Venäjän sotaan, ja tekoäly muuttaa pelikenttää entisestään. Miten reagoida digimarkkinoinnin, sosiaalisen median ja ihmisten hakukäyttäytymisen murrokseen, kun kuluttajat eivät enää pelaa vanhoilla pelisäännöillä? Kuinka maksimoida markkinoinnin tulokset uudistuneena aikakautena, ja kuinka ottaa data mukaan mainonnan päätöksiin?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme lokakuussa Hakaniemen Meripaljongissa Reinventing Digital Marketing with AI & Social media -tapahtumassa. Tervetuloa kuulemaan kattava läpileikkaus digitaalisen marrkinoinnin uudesta aikakaudesta, nappaamaan parhaat vinkit matkaasi ja verkostoitumaan muiden mielenkiintoisten yritysten kanssa – herkullisen aamupalan äärellä, tietenkin. 

Paikkoja on rajallisesti ja jaamme jokaiselle osallistujalle gift bagit, joten toivomme ilmoittautumisesi olevan sitova. 

Mitä

Reinventing Digital Marketing with AI & Social media -tapahtuma

Milloin

Keskiviikkona 11.10.2023
klo 8.30-11.00

Missä

Ravintola Meripaviljonki, Hakaniemi
Säästöpankinranta 3
00530 Helsinki

Miksi

Tarjolla ajankohtaista tietoa, uusia ideoita ja herkullista aamupalaa!

Ohjelma

Tervetulosanat /Anna Masalin (Tulos Helsinki)

Somekanavat hakukoneina / Kati Kiiskinen (Tulos Helsinki)

Miten sosiaalisen median kanavat toimivat hakukoneina? Puheenvuorossa esitellään, miten somekanavat ovat nousseet osaksi hakukoneita, miten somekanavien nousu osaksi hakukoneita tulee huomioida markkinoinnin suunnittelussa ja mitä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia eri somekanavilla on hakusanaoptimoinnin näkökulmasta.

How TikTok made me Find it – the mindset of the TikTok community / Simon Gadelii (TikTok)

TikTok is a place for creativity and joy and inspires millions of people every day. TikTok is influencing and shaping trends & culture – and it’s also enabling people to find information and inspiration about everything from music, food, books and much much more. In short, TikTok has become a place where people discover new things.


Tekoälystä markkinoijan paras kaveri – Miten automatisoida arjen
markkinointisilppu? / Kimmo Ihanus ja Jere Meriluoto (Superlines.io)

Todellisten hyötyjen saaminen irti tekoälystä liiketoiminnassa vaatii muutakin kuin promptausta. Superlines-tiimi kertoo caseja Suomesta ja ulkomailta, kuinka tekoälyllä on tehostettu kokonaisten markkinointitiimien työtä ja avattu uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Orgaaninen hakudata monikanavaisen mainonnan tukena – case Peten Koiratarvike / Tommi Karvinen ja Janne Tuominen (Tulos Helsinki)

Käytä datajohdettua sisällöntuotantoa monikanavaisessa markkinoinnissa! Puheenvuoro sukeltaa orgaanisen hakudatan maailmaan ja siihen, kuinka kyseistä dataa hyödyntäen saadaan tehoa muiden digitaalisen mainonnan kanaviin. Aihetta ja onnistumisia avataan Petenkoiratarvike.com -casen avulla, jossa dataan pohjautuva monikanavainen markkinointi toi merkittäviä tuloksia.

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Anna Masalin

Anna Masalin on Tulos Helsingin toimitusjohtaja ja intohimoinen tuloksellisen digimarkkinoinnin viestinviejä. Anna on seurannut digimarkkinoinnin kentän kehitystä jo yli 15 vuoden ajan, ja häntä inspiroi markkinoinnin uusi aikakausi, josta nyt itsemme löydämme.

Simon Gadelii

Simon Gadelii works as an Agency Partnership Manager at Tiktok, and has seen the huge growth of TikTok in the Nordics in the past years. Before TikTok he worked for Twitter and a mix of agencies, and he has been wearing both Web, Creative, Paid Social, Search and Comms hats in the past.

 

 

Tommi Karvinen

Tommi Karvinen

Tommi Karvinen on digimarkkinoinnin moniottelija, jonka vahvuudet nousevat esiin datassa ja sen hyödyntämisessä markkinoinnissa. Tommilta löytyy usean vuoden kokemus digimarkkinoinnin konsultoinnista, hakukoneoptimoinnista ja konversio-optimoinnista. Tulos Helsingillä Tommi toimii Head of SEO & CRO -roolissa.

Janne Tuominen

Janne Tuominen

Janne Tuominen on Tulos Helsingin ohjelmallisen ostamisen tiimin vetäjä ja kompetenssiliidi. Janne suhtautuu digimarkkinointiin intohimolla ja tunteen palolla, ja hänellä on kyky tunnistaa uusista trendeistä ne, joiden hyödyntäminen tuottaa konkreettisia tuloksia asiakkaille.

Kimmo Ihanus

Kimmo Ihanuksella on yli 10 vuoden kokemus koneoppivien algoritmien sekä räätälöityjen AI-työkalujen kehittämisestä ja hyödyntämisestä digimarkkinoinnin arjessa. Hän on Grewn perustajajäsen, jonka keskeinen tuote on tekoälypohjainen Superlines.io.

Jere Meriluoto

Jere Manner on kokenut kasvujohtaja (Ex-Oda, Avaus) ja edelläkävijä AI-vetoisten tuotteiden kaupallistamisessa. Hän työskentelee Grewn toimitusjohtajana, jonka tuote Superlines.io on.

Kati Kiiskinen

Kati Kiiskinen

Kati on digimarkkinoinnin ammattilainen, jolta löytyy monen vuoden kokemus mm. datapohjaisesta markkinoinnin suunnittelusta, somesta ja hakukoneoptimoinnista. Kati toimii Tulos Helsingillä asiakkuusvastaavana ja seniorikonsultin roolissa ja on mm. tiiminsä kanssa vuonna 2023 saanut iab:n myöntämän Paras digisuunnittelutiimi -palkinnon.

Varaa paikkasi tapahtumasta!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake. Paikkoja on rajallisesti, joten toivomme ilmoittautumisen olevan sitova. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Hanna Arjanko hanna.arjanko@tulos.fi

Lämpimästi tervetuloa!

  • *Tulos Helsinki Oy voi lähettää minulle uutiskirjeitä sekä käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä digimarkkinoinnin palveluista ja asioista.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.