Strateginen sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalinen media on tänä päivänä tärkeä osa yrityksen markkinointia, ja sen tukena tulee olla vahva ja selkeä strategia. Me Tuloksella autamme yritystäsi hyödyntämään sosiaalista mediaa tehokkaasti läpi koko asiakaspolun.

Varaa maksuton lietsontasessio

Miksi markkinointi sosiaalisessa mediassa on tärkeää?

Sosiaalisen media on tänä päivänä välttämätön osa yrityksen markkinointia. Olipa käyttäjä sitten missä tahansa vaiheessa asiakaspolkua, voidaan hänet tavoittaa tehokkaasti sosiaalisen median avulla. Tietoa haetaan Googlen lisäksi myös sosiaalisesta mediasta, jolloin yritysten on oltava asiakkaiden löydettävissä ja tarjottava tietoa tuotteistaan ja palveluistaan. Sosiaalisen median kautta on mahdollista kasvattaa niin yrityksen tunnettuutta kuin myyntiä. Monelle asiakkaallemme sosiaalinen media on kaikista kanavista tehokkain ja tuottavin.

Sosiaalisen median markkinointi Tuloksella

Sosiaalisen median markkinointi ei ole vain hauskaa puuhastelua, vaan välttämätön osa yrityksen markkinointia. Onnistuminen nopeasti muuttuvassa somemaailmassa vaatii strategista tekemistä sekä uusimpien trendien ja mainonnan ominaisuuksien hyödyntämistä. Asiantuntijoidemme jatkuvan kouluttautumisen ansiosta tuomme sosiaaliseen mediaan tuoreimmat ideat, kanavat sekä uusimmat ominaisuudet yrityksesi mainontaan, jolloin erotut aina ensimmäisenä joukosta.

Me Tuloksella emme tarkastele sosiaalista mediaa yksittäisenä kanavana, vaan suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon markkinointi yhtenä isona kokonaisuutena. Nojaamme sosiaalisen median markkinoinnissa kokemukseen digimarkkinoinnin eri kanavista ja ymmärrykseen siitä, kuinka ne vaikuttavat sosiaaliseen mediaan. Kun tämä yhdistetään kokemukseen orgaanisesta ja maksetusta näkyvyydestä eri sosiaalisen median kanavissa, on käsillä kattava keinovalikoima tehokkaaseen sosiaalisen median markkinointiin.

Meiltä saat laajasti kaikki sosiaalisen median palvelut. Kokeneet asiantuntijamme tekevät sosiaalisen median strategian joko erillisenä tai osana yrityksen markkinointistrategiaa. Lisäksi teemme liiketoiminnan tavoitteisiin sidottua mainontaa sosiaalisen median eri kanavissa. Luomme myös asiakkaillemme sosiaalisen median kanaviin strategian mukaista sisältöä sekä hoidamme community managementia.

Kanavakokemus

Laaja kokemus eri sosiaalisen median kanavista sekä niiden toimivuudesta eri toimialoilla ja kohderyhmissä.

Kokonaisvaltaisuus

Meiltä saat kaikki sosiaalisen median palvelut strategiasta sisältöihin ja mainontaan.

Oppimishalu

Asiantuntijamme panostavat vahvasti oppimiseen. Reagoimme nopeasti uusimpiin sometrendeihin sekä mainonnan käytäntöihin.

Joustavuus

Joustavat yhteistyömallit tekevät yhteistyöstä helppoa ja tehokasta.

Asiantuntijaltamme

Asiantuntijoidemme jatkuvan kouluttautumisen ansiosta tuomme aina sosiaaliseen mediaan tuoreimmat ideat, kanavat sekä uusimmat ominaisuudet yrityksesi mainontaan, jolloin erotut aina ensimmäisenä joukosta.

Kaisa Aarnio, Head of Social Media

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio

Tiimimme

Kaisa Aarnio

Head of Social Media

Taru Kauppila

Senior Social Media Consultant

Kati Kiiskinen

Client Director & Senior Consultant

Janni Backman

Social Media Consultant

Sanna Pänkäläinen

Senior Social Media Consultant

Maria Lantermino

Team Lead & Business Development Specialist