Maailmanluokan ohjelmallisen ostamisen palvelut

Ohjelmallinen ostaminen nykypäivänä on hyvin erilaista kuin vaikkapa viisi vuotta sitten. Tuloksen kanssa koet maailmanluokan palvelua ohjelmallisen mainonnan parissa - me keskitymme tuottoon sijoituksellesi, läpinäkyvästi.

Varaa maksuton lietsontasessio

Miksi ohjelmallinen ostaminen?

Ohjelmallinen mainonta tuo asteittaista kasvua. Se on yksi parhaista tavoista tavoittaa asiakkaasi verkossa ja sen ulkopuolella ja näin kasvattaa liiketoimintaa. Tulos toteuttaa menestyksekästä ohjelmallista brändäystä, markkinoinnin lisäsuorityskykyä ja account based marketing -kampanjoita. Tarjoamme myös auditointeja ja sisäistä konsultointia yrityksille, jotka kokoavat omaa ohjelmallista tiimiä.

Ohjelmallinen ostaminen Tuloksella

Tulos tarjoaa täyttä joustavuutta ja läpinäkyvyyttä. Itsenäisenä digitalona meillä on vapaus olla palvelu-agnostisia, ilman sidoksia tai velvollisuuksia tyrkyttää tarpeettoman raskaita, monimutkaisia kumppaniyritysten ratkaisuja. Mukaudumme teidän liiketoimintamalliinne ja toimimme aina kustannustehokkaasti.

Vahvin markkinoilla

Lyömme markkinat Suomessa – olemme kilpailijoita edellä tärkeimmissä KPI-mittareissa, kuten CPM, CPC ja CTR.

Kansainvälistä kokemusta

Tuloksella on kokemusta kampanjoista kansainvälisillä markkinoilla, mukaan lukien esimerkiksi EU, Yhdysvallat ja Japani.

Joustavat toimintatavat

Konsultoinnista täyteen kampanjanhallintaan.

Asiantuntija osana markkinointitiimiä

Kokonaisvaltaista palvelua. Asiantuntijastamme tulee osa in-house-tiimiänne. Tarjoamme aina alan kovinta osaamista.

Asiantuntijaltamme

Tuloksen toiminnan tapa on tuottaa arvoa. Arvioimme, missä voimme tuoda eniten lisäarvoa, ja toimimme sen mukaan. Ohjelmallinen ei ole tästä poikkeus, ja meillä on vahvaa näyttöä kyvystämme tuoda vastinetta sijoitukselle ohjelmallisen ostamisen avulla.

Aleksandr Simukovic, Head of Programmatic

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas strategiasessio

Tiimimme

Aleksandr Simukovic

Head of Programmatic

Visa Vartiainen

Senior Strategic Consultant

Sami Hiirsalmi

Social Media & Programmatic Consultant