MailChimp-sähköpostimarkkinointi

Helppokäyttöistä ja tuloksekasta sähköpostimarkkinointia MailChimpillä

Etsitkö edullista ja toimivaa työkalua sähköpostimarkkinointiin? Löysit juuri sellaisen! MailChimpillä sähköpostimarkkinointi on helppoa aloittaa.

MailChimp on etenkin aloittelevalle sähköpostimarkkinoijalle erinomainen työkalu: sen hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen, ja siitä löytyy myös edistyneen sähköpostimarkkinoinnin ominaisuudet. Ennen kaikkea ohjelmisto on helppokäyttöinen, ja kerääkin erityisesti tästä ominaisuudesta kiitosta asiakkailtamme.

MailChimp-työkalun avulla uutiskirjeiden lähettäminen ja luominen on helppoa

MailChimp on yksi maailman johtavista sähköpostimarkkinoinnin työkaluista. Sen avulla luot ja lähetät tyylikkäitä uutiskirjeitä sekä analysoit viestien toimivuuden. Lisäksi hallinnoit MailChimpillä myös sähköpostin osoitelistoja: sieltä löytyvät myös tarvittavat uutiskirjeen tilauslomakkeet osoitteiston keräämiseksi.

MailChimp tarjoaa hyvät mahdollisuudet automatisoida asiakasviestintää. Kattavilla, valmiilla integraatioilla yhdistät tiedot CRM-järjestelmästä ja verkkokaupasta MailChimpiin. Työkalu sopii hyvin erilaisille yrityksille isoista kuluttajaverkkokaupoista pieniin B2B-yrityksiin. Verkkokauppias löytää työkalusta valmiita toiminnallisuuksia, jotka on helppo ottaa käyttöön. Joillekin yrityksille MailChimp voi jopa toimia kaiken asiakastiedon kotipesänä.

Ota MailChimp käyttöön ja palvele asiakkaitasi paremmin!

Autamme sinua luomaan toimivan sähköpostimarkkinoinnin strategian ja ottamaan MailChimpin tehokkaaseen käyttöön. Voimme luoda sinulle helppokäyttöisen sähköpostipohjan, jolla varmistat, että viestisi ovat aina toimivia ja niiden ilme on visuaalisesti näyttävä ja tyylikäs. Koulutamme sinut työkalun tehokkaaseen käyttöön ja opastamme tuloksekkaan sähköpostimarkkinoinnin perusteissa. Voimme myös hoitaa koko sähköpostimarkkinointisi avaimet käteen -periaatteella sisällöntuotannosta aina viestien lähetykseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Olemme ensimmäinen suomalainen digimarkkinoinnin yritys, joka on valittu MailChimpin Partner-kumppanuusohjelmaan.  Kysy meiltä lisää ja aloitetaan toimiva sähköpostimarkkinointi! Ota yhteyttä yhteys@tulos.fi tai soita 09 611 112.

Jos MailChimp ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopiva työkalu, autamme sen oikean löytämisessä. Katso myös muut sähköpostimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation palvelut.

Suunnittelu

Suunnittelu

Pitkä kokemuksemme digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta tuo suunnitelmiimme muita vahvemman liiketoimintanäkökulman.

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus

Tiedätkö, missä, miten ja milloin asiakkaasi haluaa palvelua? Säilyykö asiakkaasi hymy jokaisessa kohtaamisessa?

Maksettu media

Maksettu media

Online-mainonta tuo lisää kohderyhmääsi kuuluvia vierailijoita verkkopalveluusi.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön.