Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio tarkoittaa asiakkaan kohtaamista oikealla viestillä oikeaan aikaan. Ei spämmiä, vaan viestintää, joka luo ilahduttavan asiakaskokemuksen. Me Tuloksella uskomme, että markkinoinnin automaation pitkäjänteinen kehittäminen asiakas edellä tuo parhaat tulokset.

Varaa maksuton lietsontasessio

Miksi markkinoinnin automaatio on tärkeää?

Markkinoinnin automaatio on pohjimmiltaan asiakaspalvelun kehittämistä, johon tarvitaan sekä myynnin että markkinoinnin apua. Digitaalisin työkaluin automatisoidaan ennalta sovittujen sääntöjen mukaan tapahtuvia toimenpiteitä, joita voivat olla esimerkiksi sähköpostiviestit.

Markkinoinnin automaatio huolehtii optimaalisesta asiakasviestinnästä, joka saa prospektit ostamaan ja asiakassuhteen arvon ja asiakastyytyväisyyden kasvamaan. Automaatio huolehtii tasaisesti toistuvista prosesseista. Aikaa vapautuu manuaaliselta tekemiseltä ajattelua vaativiin tehtäviin. 

Markkinoinnin automaatio Tuloksella

Meille markkinoinnin automaatio on asiakkaan kohtaamista oikeassa vaiheessa oikeanlaisella viestillä. Tämän lisäksi tahdomme, että asiakkaamme resurssit käytetään tehokkaasti. Emme varjele osaamistamme, vaan jaamme sitä mielellämme kouluttamalla ja sparraamalla.

Palvelumme käsittää koko markkinoinnin automaation kentän aina työkalujen valinnasta ja strategian määrittelystä käytännön testaamiseen ja optimointiin

Kokemus

Meillä on laaja kokemus eri alojen automatisoinnista ja toimivista käytännöistä.

Joustavuus

Joustavat yhteistyömallit tekevät yhteistyöstä helppoa.

Testaus

Testaus on merkittävä osa markkinoinnin automaatiota ja sen optimointia.

Tahto kehitttyä

Tahdomme kehittää asiakkaan prosesseja ja resurssien käyttöä.

Asiantuntijaltamme

Markkinoinnin automaatio huolehtii optimaalisesta asiakasviestinnästä, joka saa prospektit ostamaan sekä asiakassuhteen arvon ja asiakastyytyväisyyden kasvamaan.

Niko Karppinen, Senior SEO, Web Analytics & Marketing Automation Consultant

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio

Tiimimme

Eeva Honkala

Client Director, SEO Consultant & Senior Marketing Automation Consultant