Tekninen SEO-auditointi

Varmista että sisältösi näkyvät niille, jotka sitä etsivät.

SEO audit

Tiesithän, että vaikka sivustollasi olisi runsaasti hyvää sisältöä, voivat tekniset ongelmat estää sisältösi näkyvyyden niille jotka etsivät sitä Googlesta ja muista hakukoneista. Jos hakukoneet eivät ymmärrä sisältöäsi tai näe sitä, eivät ne myöskään voi näyttää sitä tietoa etsiville. Tästä syystä olemme Tuloksella kehittäneet erityisen teknisen SEO auditoinnin, jonka avulla autamme hakukoneita ymmärtämään sisältöäsi paremmin.

Sinua ei ole olemassa jos et löydy Googlesta

  • Suomen Googlessa tehdään yli 900 miljoonaa hakua kuukaudessa, joilla haetaan tietoa, tuotteita ja palveluja. Hakukoneella on erittäin keskeinen rooli kuluttajien tiedon keruussa ja ostopäätökseen johtavana tekijänä.
  • Internetin käyttäjistä 81 % käyttää hakukoneita etsiessään tietoa erilaisista tuotteista ja palveluista. Hakukoneissa saat näkyvyyttä, kun käyttäjät tekevät sinun palveluihin liittyviä hakuja.
  • Tutkimusten mukaan hakukonenäkyvyys vaikuttaa myös yrityksen brändiin. Hyvä hakukonenäkyvyys vaikuttaa positiivisesti brändin tunnettuuteen, sen muistamiseen, brändistä pitämiseen ja ostohalukkuutteen. Hakutuloksissa kärjessä oleviin sivustoihin luotetaan enemmän. 71 % kuluttajista olettaa, että johtavat brändit löytyvät ensimmäisten joukossa hakutuloksissa.

Teknisellä SEO auditoinnilla varmistetaan, että tekniikka ei ole esteenä verkkonäkyvyydelle.

Tekninen auditointi

Hyöty: Tekninen SEO audit paljastaa sivuston hakukonenäkyvyyden esteet. Toteuttamalla Tuloksen ehdottamat muutokset luodaan vahva pohja hakukonesijoitusten rakentamiselle ja varmistetaan, että sivuston sisältö indeksoituu hakukoneisiin.

Sisältö: Tulos toteuttaa teknisen auditoinnin, jolla selvitetään hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat tekniset tekijät. Tekninen auditointi sisältää:

  1. sivuston tekniikan, sisällön ja linkitysten tarkastelun,
  2. uudelleenohjausten valvonnan sivustouudistuksen yhteydessä sekä
  3. kirjallisen raportin suositelluista teknisistä muutoksista.

Asiakkaan järjestelmätoimittaja toteuttaa raportissa ehdotetut tekniset toimenpiteet. Teknisen auditoinnin perimmäisenä tavoitteena on varmistaa asiakkaan tekniikan ja rakenteen puolesta, että tuottavimmat tuotteet ja palvelut sekä viestinnällisesti tärkeimmät hakusanat voivat sijoittua kärkisijoille Googlen hakutuloksissa.

Keskeiset hakukonenäkyvyyden menestystekijät ovat liiketoiminnallisesti parhaiden hakusanojen ja yhdistelmien kartoittaminen (avainsanatutkimus) sekä teknisten esteiden poistaminen. Teknisen auditoinnin jälkeen suurimmat hyödyt saavutetaan sisällön jatkuvalla kehittämisellä, muokkaamisella, täydentämisellä ja kohdentamisella sekä sivuston linkkiprofiilia kehittämällä.

Nopea tekninen auditointi ja korjaussuositukset saattaa parhaimmillaan moninkertaistaa sivustollesi tulevan liikenteen.

Ota yhteyttä yhteys@tulos.fi tai p. 09 611 112, niin laitetaan yhdessä sivustosi kuntoon!

Suunnittelu

Suunnittelu

Pitkä kokemuksemme digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta tuo suunnitelmiimme muita vahvemman liiketoimintanäkökulman.

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus

Tiedätkö, missä, miten ja milloin asiakkaasi haluaa palvelua? Säilyykö asiakkaasi hymy jokaisessa kohtaamisessa?

Maksettu media

Maksettu media

Online-mainonta tuo lisää kohderyhmääsi kuuluvia vierailijoita verkkopalveluusi.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön.