Tuloksellista ja dataohjattua hakukoneoptimointia

Tämän päivän hakukoneoptimoinnissa ei pärjää 90-luvun opeilla. Hakukoneet ja niiden käyttäjien tarpeet muuttuvat, ja muutokseen on reagoitava nopeasti. Siksi me Tuloksella keskitymme optimoinnissa jatkuvaan uuden opetteluun ja priorisointiin – tekemiseen, joka tuottaa parhaat tulokset.

Varaa maksuton lietsontasessio

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla parannetaan verkkosivustojen näkyvyyttä hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa. Meillä Tuloksella hakukoneoptimoinnin tekeminen pohjautuu dataan, mutta nykypäivän SEO vaatii myös ymmärrystä sivuston käyttökokemuksesta, millä on iso merkitys orgaaniseen hakukonenäkyvyyteen.

Mittaamme kaiken tekemisen, teemme analysointeja ja sen perusteella reagoimme nopeasti uuteen tietoon. Hakukoneoptimointi kehittyy jatkuvasti, minkä takia päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja opimme uutta Tuloksella.

Hakukoneoptimointi Tuloksella

Meille hakukoneoptimointi ei ole näpertelyä yksityiskohtien parissa, vaan yrityksen strategisten tavoitteiden edistämistä. Jotta voimme saavuttaa asiakkaillemme hakukoneoptimoinnilla tuloksia, on meidän tunnettava asiakkaamme strategia, kulttuuri ja kilpailuedut.

Hakukoneoptimoinnin perimmäinen tarkoitus on tuoda asiakkaamme toiminta selkeämmin esille hakukoneissa. Ytimessä on aina yritys itse – eivät lyhyen tähtäimen taikatemput. Me tiedämme, että hyvät tulokset edellyttävät rehellistä ja avointa keskustelua asiakkaamme kanssa. Tavoitteemme onkin, että asiakkaidemme ymmärrys hakukoneista kasvaa yhteistyön myötä.

Yksi hakukoneoptimoinnin tärkeimpiä elementtejä on laadukas sisältö. Vain harva kuitenkin pystyy kertomaan, mitä laadukkaalla sisällöllä oikeasti tarkoitetaan. Meille laadun kriteerit ovat selvät: laadukas sisältö on uniikkia, hyödyllistä ja konvertoivaa. Sen käyttämiseen ei tarvita suurennuslasia tai manuaalia, vaan sen käyttö on helppoa. Ennen kaikkea laadukas sisältö hakkaa kilpailijoiden tekemän sisällön 6-0.

Me tiedämme, että kasvua lietsotaan vain poistumalla omalta mukavuusalueelta ja tekemällä asioita, joita aiemmin ei ole tehty. Voimakkaan kasvun tie ei ole helppo, vaan edellyttää meiltä ja asiakkailtamme rohkeutta, opiskelua ja jatkuvaa haastamista.

Tuloksen vahvuudet

Kokemus

Vahva ja kansainvälinen kokemus hakukoneoptimoinnista eri liiketoimintaloilla

Joustavuus

Joustavat yhteistyömallit tekevät yhteistyöstä helppoa.

Reagointikyky

Nopea reagointi uusimpiin SEO-käytäntöihin ja tietoon.

Kehityshalu

Halu kouluttaa ja kehittää myös asiakkaiden sisäisiä resursseja hakusanamainontaan.

Toimintamallimme

Strategian avulla tehokkaampaan hakukoneoptimointiin

Hakukoneoptimoinnin yhteistyö lähtee liikkeelle auditoinneilla, jotka luovat SEO-strategian jatkuvalle hakukoneoptimoinnille. SEO-strategia antaa selkeät askelmerkit siihen, mihin hakukoneoptimointia tulee viedä ja mitä toimenpiteitä tulee priorisoida hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. SEO-strategian luomiseen liittyy niin sisällöllisiä kuin teknisiä auditointeja, jotka luovat kartan jatkuvaan hakukoneoptimointiin.

Kun auditoinnit on tehty, on aika määrittää jatkuvan hakukoneoptimoinnin toimenpiteet. Jatkuvalla hakukoneoptimoinnin konsultoinnilla varmistamme sivuston orgaanisen näkyvyyden pitkäjänteisen kehityksen.

Olemme osa digitaalisen markkinoinnin tiimiänne

Tulos ei pelkästään anna ohjeistuksia, vaan kouluttaa asiakasta hakukoneoptimoinnin parhaimpiin käytäntöihin. Uskomme, että pelkästään eri toimenpiteiden konsultointi ei riitä hakukonemarkkinoinnin kulttuurin luomiseen. Työskentelymallillamme pääsemme tehokkaammin vaikuttamaan asiakkaidemme toimintatapoihin kohti tuloksellisempaa digimarkkinointia.

Työskentelytapamme on joustava. Yhteistä sparrausta voidaan tehdä esimerkiksi lähipäivinä asiakkaidemme luona tai vaihtoehtoisesti Tuloksen omalla toimistolla. Toimistoltamme löytyvät erinomaiset tilat työskentelyyn ja erillinen koulutustila isommalle porukalle koulutettavaksi.

Tulos Helsingin SEO-tiimi muodostuu kokeneista asiantuntijoista, joilla löytyy vahvaa osaamista niin teknisestä kuin sisältöosaamisesta.

Asiantuntijaltamme

Pyrimme tekemään mahdollisimman usein töitä konkreettisesti asiakkaidemme luona. Hiljainen tieto välittyy parhaiten silloin, kun istutaan vierekkäisillä työpisteillä – näin kynnys ajatusten jakamiseen ja haasteiden esiin nostamiseen on kaikkein matalin.

Tommi Karvinen, Head of SEO & CRO

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas strategiasessio

Tiimimme

Tommi Karvinen

Head of SEO & CRO

Heini Lindfors

Senior SEO Consultant

Riikka Peltokangas

Senior Strategic Consultant

Robin Österholm

Senior Web Analytics & SEO Consultant

Niko Karppinen

Senior SEO, Web Analytics & Marketing Automation Consultant