Digitaalisen markkinoinnin strategia

Jos sinulla on haasteita saavuttaa tavoitteita markkinoinnin keinoin, olet tullut oikeaan paikkaan. Yhdessä etsimme oikean suunnan markkinointitoimenpiteillesi ja rakennamme konkreettisen, toimintaa ohjaavan suunnitelman. Osaamisemme on käytettävissäsi myös suunnitelman toteuttamisessa. Lietsomme markkinointisi tuloskuntoon yhdessä tiimisi kanssa!

Ota yhteyttä

Strategia, suunnitelma tai tiekartta

Tuloksellinen digitaalinen markkinointi vaatii selkeän suunnan, tavoitteet ja toimintaa ohjaavan suunnitelman. Lähtökohtana on aina toteuttaa digitaalista markkinointia datajohdetusti mahdollisuuksien puitteissa. Jos ajatus tuntuu kaukaiselta, autamme tässäkin. Tahdomme ymmärtää ja olla lähellä liiketoimintaasi. Näin varmistamme, että digitaalisen markkinoinnin strategia  johdetaan suoraan liiketoiminnan tai markkinoinnin strategiasta ja että markkinoinnin toimet tukevat aina kaupallisia tavoitteita.

Askeleet onnistuneeseen digitaalisen markkinoinnin strategiaan ovat:

  • Lähtökohdat digitaaliselle strategialle (nykytila)
  • Liiketoiminnalliset ja markkinoinnilliset tavoitteet
  • Digitaalisen markkinoinnin visio
  • Datan hyödyntäminen digitaalisessa markkinoinnissa
  • Kehen pyrimme vaikuttamaan ja miksi
  • Miten vaikutamme ajatteluun ja käytökseen
  • Kiteytys: mitä teemme ja miten
  • Miten mittaamme ja arvotamme onnistumista
  • Miten optimoimme ja uudistamme strategiaa

Strategia tai suunnitelma kiteytyy aina konkreettisiksi toimenpide-ehdotuksiksi, joiden avulla saat markkinointisi järjestettyä tavoitteiden mukaiseksi. Autamme sinua mielellämme myös markkinoinnin toteuttamisessa Suomen parhaiden digitaalisen markkinoinnin ammttilaistemme kanssa.

Miksi valita Tulos?

Suunnittelutiimillämme on yli 40 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin suunnitelmien ja strategioiden rakentamisesta. Suunnittelijamme ja strategimme ovat toimineet niin Suomen suurimpien markkinoijien kuin menestyneimpien start-upien kanssa. Voit luottaa laatuun, asiantuntijuuteemme ja intohimoomme. Tuomme pöytään markkinoinnin strategisen osaamisen – sinä liiketoiminta- ja toimialaosaamisen. Yhdistelmä takaa tuloksekkaan lopputuloksen.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio