Palvelut

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus

Tiedätkö, missä, miten ja milloin asiakkaasi haluaa palvelua? Säilyykö asiakkaasi hymy jokaisessa kohtaamisessa?

Lue lisää
Maksettu media

Maksettu media

Kun asiakkaat etsivät yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja, he aloittavat etsintänsä hakukoneista. Esimerkiksi Google AdWords -hakusanamainonta tuo potentiaalisia kävijöitä verkkopalveluusi ja maksat vain tarjonnastasi kiinnostuneista kontakteista.

Lue lisää
Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön, jolle on määritelty tavoitteet ja yleisö.

Lue lisää
Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi varmistaa, että yrityksesi tuotteet, palvelut ja brändi näkyvät hakutuloksissa ja että sivuston sisältö vastaa sitä, mitä asiakkaasi oikeasti verkosta etsivät. Hakukoneoptimointi ei ole kikkailua tai taikatemppuja, vaan parempaa ja helppokäyttöisempää internetiä.

Lue lisää
Konversio-optimointi

Konversio-optimointi

Verkkopalvelun jatkuva konversio-optimointi on vaihtoehtoisten verkkoelementtien jatkuvaa testaamista. Sen tavoitteena on tehdä verkkosivustostasi tuottavampi ja muuttaa vierailijat liideiksi ja maksaviksi asiakkaiksi.

Lue lisää
Web-analytiikka

Web-analytiikka

Tiedätkö mistä ja miten kävijät tulevat verkkopalveluusi? Tai mitä he siellä tekevät? Tai miksi he eivät tee mitä yritys toivoisi heidän tekevän? Jos et tiedä, niin web-analytiikka auttaa sinua ymmärtämään asiakkaiden toimintaa verkkosivuillasi.

Lue lisää
Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnilla myyt lisää, palvelet asiakkaita ja kasvatat asiakasuskollisuutta. Oikein toteutettuna sähköposti konvertoi lukijan ostajaksi tehokkaammin kuin juuri mikään muu keino.

Lue lisää
Digimarkkinoinnin koulutus

Digimarkkinoinnin koulutus

Tarvitsisiko yrityksesi digitaalisen markkinoinnin ja asiakaskokemuksen optimoinnin koulutusta? Kiinnostaako hakukoneoptimointi, hakukonemainonta, web-analytiikka tai sähköpostimarkkinoinnin osaamisen syventäminen?

Lue lisää

Tarjoamme palveluita myös Pohjoismaissa

Samma på svenska?
Mikäli yrityksesi haluaa tehostaa verkkomarkkinointiaan ja hankkia enemmäin oikeita asiakkaita verkosta muissa Pohjoismaissa, Tulos tarjoaa palvelujaan myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Ota yhteyttä Sofie Segercrantziin, puh. +358 40 832 9092