Palvelut

Suunnittelu

Suunnittelu

Olemme kymmenen vuoden ajan parantaneet asiakkaidemme liiketoimintaa markkinoinnin avulla. Ymmärrämme kaikkien eri medioiden roolit mediamixissä, mutta pitkä kokemuksemme digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta tuo suunnitelmiimme muita vahvemman liiketoimintanäkökulman.

Lue lisää
Asiakaskokemus

Asiakaskokemus

Tiedätkö, missä, miten ja milloin asiakkaasi haluaa palvelua? Säilyykö asiakkaasi hymy jokaisessa kohtaamisessa?

Lue lisää
Maksettu media

Maksettu media

Kun asiakkaat etsivät yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja, he aloittavat etsintänsä hakukoneista. Esimerkiksi Google AdWords -hakusanamainonta tuo potentiaalisia kävijöitä verkkopalveluusi ja maksat vain tarjonnastasi kiinnostuneista kontakteista.

Lue lisää
Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön, jolle on määritelty tavoitteet ja yleisö.

Lue lisää
Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi varmistaa, että yrityksesi tuotteet, palvelut ja brändi näkyvät hakutuloksissa ja että sivuston sisältö vastaa sitä, mitä asiakkaasi oikeasti verkosta etsivät. Hakukoneoptimointi ei ole kikkailua tai taikatemppuja, vaan parempaa ja helppokäyttöisempää internetiä.

Lue lisää

Tulos DealScore AI

Miksi tekoälyyn perustuva DealScore -palvelu? B2B-organisaation haasteena on usein myynnin resurssien järkevä allokointi. Myyjien aikaa kuluu kokouksiin ja kommunikointiin myös huonojen liidien kanssa. Jos tämä kuulostaa tutulta Tulos DealScore AI ratkaisee perusongelman = auttaa sinua…

Lue lisää
Digimarkkinoinnin koulutus

Digimarkkinoinnin koulutus

Tarvitsisiko yrityksesi digitaalisen markkinoinnin ja asiakaskokemuksen optimoinnin koulutusta? Kiinnostaako hakukoneoptimointi, hakukonemainonta, web-analytiikka tai sähköpostimarkkinoinnin osaamisen syventäminen?

Lue lisää

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin palveluita myös Pohjoismaissa

Samma på svenska?
Mikäli yrityksesi haluaa tehostaa verkkomarkkinointiaan ja hankkia enemmäin oikeita asiakkaita verkosta muissa Pohjoismaissa, Tulos tarjoaa palvelujaan myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ota yhteyttä!