Lietsontapalvelut

Tuloksen palvelut

Tulos Helsingin palvelut jakautuvat kolmeen teemaan: strategia, asiakashankinta ja optimointi. Luomme suunnan yrityksesi markkinoinnille strategian avulla. Asiakashankinnan palvelut avaavat kanavat liiketoiminnan kannattavalle kasvulle. Optimoinnilla tehostamme digitaalisen markkinoinnin voimaa.

Strategia

  • Digitaalisen markkinoinnin strategiat
  • Asiakaskokemusstrategiat ja transformaatio

Asiakashankinta

  • Hakusanamainonta
  • Hakukoneoptimointi
  • Sosiaalinen media
  • Ohjelmallinen ostaminen

Optimointi

  • Konversio-optimointi
  • Markkinoinnin automaatio
  • Webanalytiikka
  • Tekoälyratkaisut

Strategia = suunta

Strategia on suunnan funktio, jonka tarkoitus on pitää tähtäin selkeässä linjassa, kun katsotaan tulevaisuuteen. Oli sitten kyse digitaalisesta markkinoinnista tai asiakaskokemuksesta, etsimme kanssasi oikean suunnan ja rakennamme askelmerkit oikeaan suuntaan kulkemiseksi.

Digitaalisen markkinoinnin strategiat

Jos sinulla on haasteita vastata asetettuihin tavoitteisiisi markkinoinnin keinoin, olet tullut oikeaan paikkaan. Yhdessä etsimme oikean suunnan markkinointitoimenpiteillesi ja rakennamme konkreettisen, toimintaa ohjaavan suunnitelman.

Digimarkkinoinnin strategia

Asiakaskokemusstrategiat ja transformaatio

Vastataan yhdessä yrityksesi strategisiin tavoitteisiin asiakkaan äänellä. Tunnistetaan kohderyhmät ja toteutunut asiakaskokemus, asetetaan tavoitteet asiakkaan polulla, priorisoidaan kilpailutekijät, ohjataan tavoitteet maaliin ja mitataan onnistumista.

Asiakaskokemusstrategia

Asiakashankinta = kannattava kasvu

Kun tavoitteet ja suunnitelma niihin pääsemiseksi ovat selvillä, on toteutuksen aika. Jatkuva testaaminen on avain tavoitteiden saavuttamiseen.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on yksi maailmanhistorian tehokkaimmista myyntikanavista. Se on työkalu verkkomyyntiin, kasvuun ja markkinaosuuksien haalimiseen. Se voi olla työkalu myös kansainvälistymiseen.

Hakusanamainonta

Hakukoneoptimointi

Hakukoneet ja niiden käyttäjien tarpeet muuttuvat, ja muutokseen on reagoitava nopeasti. Siksi me Tuloksella keskitymme optimoinnissa jatkuvaan uuden opetteluun ja priorisointiin – tekemiseen, joka tuottaa parhaat tulokset.

Hakukoneoptimointi

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalinen media on tänä päivänä tärkeä osa yrityksen markkinointia, ja sen tukena tulee olla vahva ja selkeä strategia. Me Tuloksella autamme yritystäsi hyödyntämään sosiaalista mediaa tehokkaasti läpi koko asiakaspolun.

Somemarkkinointi

Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallinen ostaminen tänä päivänä on hyvin erilaista kuin vaikkapa viisi vuotta sitten. Tulokselta saat maailmanluokan palvelua ohjelmallisen mainonnan parissa - me keskitymme tuottoon sijoituksellesi, läpinäkyvästi.

Ohjelmallinen ostaminen

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinoinnin avulla brändisi tarinaa kerrotaan kohderyhmälle luontevasti ja uskottavasti tarkasti valikoitujen vaikuttajien toimesta. Me Tuloksella keskitymme tulokselliseen ja mitattavaan vaikuttajamarkkinointiin.

Vaikuttajamarkkinointi

Optimointi = tehostaminen ja arvon luonti

Jotta saat markkinoinnista irti suurimman mahdollisen tehon, optimoimme myyntikonettasi jatkuvasti kohti kasvavia, mitattavia tuloksia.

Konversio-optimointi

Autamme luomaan verkkopalvelustasi paremman kokemuksen asiakkaillesi. Ensimmäiseksi verkkosivustolta löydettävä pullonkaulat, joissa verkkosivusto saa käyttäjät kompastelemaan. Ja sitten testaamaan!

Konversio-optimointi

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio tarkoittaa asiakkaan kohtaamista oikealla viestillä oikeaan aikaan. Ei spämmiä, vaan viestintää, joka luo ilahduttavan asiakaskokemuksen. Me uskomme, että markkinoinnin automaation pitkäjänteinen kehittäminen asiakas edellä tuo parhaat tulokset.

Markkinoinnin automaatio

Web-analytiikka

Web-analytiikasta kerätyn datan avulla varmistetaan, että markkinoinnin toimenpiteet ja tulokset ovat linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Jos käytössäsi ei ole mittaamalla kerättyä dataa, teet markkinointipäätöksiä sokkona.

Web-analytiikka

Laita liiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio