Mobiilimarkkinointi

Mobiilimarkkinointi

Mobiilimarkkinointi on mobiililaitteisiin kohdistettua markkinointia. Määritelmä tulee englanninkielisestä sanasta Mobile Marketing ja sen perimmäinen ajatus on tavoittaa kohdeyleisö heidän henkilökohtaisten mobiililaitteidensa välityksellä. Mobiilimarkkinointi on tehokkain tapa kiinnittää liikkeellä olevan mobiilikäyttäjän huomio.

Mobiilimarkkinointi on helposti kohdennettavaa ja mitattava

Mobiilissa on mahdollista tavoittaa asiakas paikan ja tilanteen mukaan. Valitsemalla kohderyhmälle oikeat markkinointikanavat yritys tavoittaa asiakkaansa oikealla viestillä juuri oikeaan aikaan. Tulos auttaa yritystä kehittämään toimivan ja tehokkaan markkinointistrategian. Lähes 10 vuoden kokemuksella Tulos konsultoi ja toteuttaa myyntiin tähtäävää, tavoitteellista ja mitattavaa digitaalista markkinointia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksellesi sopivasta mobiilimarkkinointistragiasta.

yhteys@tulos.fi

Mobiilimarkkinointikeinoja ovat

 • Hakusanamainonta Google AdWordsissa
 • Hakukoneoptimointi mobiililaitteille
 • Konversio-optimointi
 • Mainokset peleissä
 • Mainokset sovelluksissa
 • Mobiiliystävälliset verkkosivut
 • QR-koodit
 • Sovellukset
 • Sijainnin perusteella kohdistettu mainonta
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Tekstiviestimarkkinointi

Tutustu Tuloksen tarjoamiin mobiilimarkkinointikeinoihin

 

Display- ja RTB-mainonta

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmallisesti ostettua display-mainontaa kaikkiin saatavilla oleviin mainosverkkoihin. Kun asiakas selaa mainosverkostoon kuuluvia sivuja mobiililaitteellaan, mainokset ovat optimoituja hänen päätelaitteelleen.

Facebook-mainonta

Facebookin käyttö älypuhelimella on jo yleisempää kuin muilla laitteilla. Tuloksen suunnittelema ja toteuttama Facebook-mainonta on kustannustehokasta, kohdennettua ja mitattavaa.

LinkedIn-mainonta

B2B-kohderyhmän tavoittamiseen LinkedIn on yksi tehokkaimmista mainoskanavaista. Suunnittelemme ja toteutamme LinkedIn-mainontaa, joka tavoittaa LinkedIn-sovelluksen käyttäjät – oikeat päättäjät ja ammattilaiset!

Twitter-mainonta

Twitter-mainonta on Suomessa vielä varsin uutta. Tuloksen asiantuntijat auttavat yritystäsi valitsemalla oikeat kohdeyleisöt ja suunnittelemalla sekä toteuttamalla tuloksellisen Twitter-kampanjan.

YouTube-mainonta

Videoiden katselu mobiililaitteella on kasvanut räjähdysmäisesti. YouTubessa yritys tavoittaa potentiaaliset kohderyhmät ja maksaa vain mainosvideoiden katselijoista. Saat tarkan tiedon siitä, kuka videoita katsoo ja mitä siitä seuraa. Autamme tavoittamaan yrityksesi potentiaaliset kohderyhmät näytämme, miten sitä seurataan.

Hakusanamainonta: Google AdWords & Bing Ads

Tarjoamme tuloksellista hakusanamainontaa kaikkiin tärkeimpiin hakukoneisiin. Optimoimme mainokset aina myös mobiililaitteille. Meillä on lähes 10 vuoden kokemus Google AdWords -mainonnasta. Lue lisää Tuloksen hakusanamainonnasta.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin asiantuntijamme auttavat yritystäsi optimoimaan verkkosivunsa eri päätelaitteille. Yksi tärkeimmistä käyttäjäkokemukseen vaikuttavista tekijöistä on verkkosivujen toimivuus kännykällä. Google järjestelee mobiililaitteilla tehtyjen hakujen tulokset myös sen perusteella, ovatko sivut mobiiliystävälliset. Lue lisää hakukoneoptimoinnista!

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi on erityisesti verkkokaupoille elintärkeää. Konversio-optimoinnilla parannat mobiilikäyttäjien konversioastetta, oli se sitten myynnin, tarjouspyyntöjen tai uutiskirjetilausten määrän kasvattaminen. Lue lisää Tuloksen menestyksellisestä konversio-optimoinnista.

Sähköpostimarkkinointi

Oikein toteutettuna sähköposti konvertoi lukijan ostajaksi monia muita keinoja tehokkaammin. Mobiilioptimoitu uutiskirje on testatusti tuloksellinen tapa tavoittaa nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat. Tuloksen sähköpostimarkkinoinnin asiantuntijat ovat Suomen huippua!

 

Ota yhteyttä