Ladattavat materiaalit

Tervetuloa Tuloksen materiaalipankkiin! Täältä löydät kaikki ladattavat materiaalimme näppärästi yhdestä paikasta.

Ladattavat oppaat

Digimarkkinoinnin trendit 2023!

Digimarkkinoinnin trendit 2023

Digimarkkinoinnin Trendit 2023 kertoo yli 30 digimarkkinoinnin asiantuntijoiden näkemyksien pohjalta, mihin suuntaan digimarkkinointi on kehittymässä. Oppaassa käsitellään digimarkkinointia eri osa-alueiden kautta niin analytiikan, eri maksetun mainonnan kanavien kuin hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.

Lataa opas: digimarkkinoinnin trendit 2023

Tekoäly digimarkkinoinnissa!

Tekoäly digimarkkinoinnissa

Tekoäly digimarkkinoinnissa oppaassa käydään läpi, kuinka voit markkinoijana hyödyntää tekoälyä helpottaaksesi, tehostaaksesi ja nopeuttaaksesi omaa työtäsi. Oppaassa esitellään tekoälyn käyttöä digimarkkinoinnissa eri osa-alueiden kautta, kuten analytiikan, mainonnan, sisällöntuotanon ja hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.

Lataa opas: tekoäly digimarkkinoinnissa

Webinaaritallenteet

 

 

Orgaanisen somen menestysresepti

Valjasta somen mahdollisuudet osaksi liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteita, ja aloita kuuntelemalla Orgaanisen somen menestysresepti -webinaarimme!

Lataa: Orgaanisen somen menestysresepti

Myyntiä somesta!

Webinaarissa keskitymme maksettuun somemainontaan loppuvuoden myyntisesongin näkökulmasta. Lähestymme aihetta konkreettisin esimerkein ja opein. Takaamme, että webinaari tarjoaa uutta ja tuloksia tahkovaa tietoa myös senioreille somemainostajille!

Lataa: Myyntiä somesta!

Google Analytics 4 – Mitä, miksi, milloin

Mikä ihmeen Google Analytics 4?

Googlen analytiikkatyökalun suurin muutos lähes 10:een vuoteen herättää keskustelua ja kysymyksiä. Mitä tämä muutos konkreettisesti tarkoittaa, miksi ja miten siihen pitää reagoida ja mitä tapahtuu, jos mitään ei tee? Kuuntele lisää webinaaristamme!

Lataa: Google Analytics 4 - Mitä, miksi, milloin

Google Analytics 4:n hyödyntäminen

Oletko miettinyt, miten Google Analytics 4:ää voi ja kannattaa hyödyntää? Mitä uusia ominaisuuksia se tuo mukanaan ja miten se eroaa vanhasta Google Analyticsista (Unviersal Analytics)? Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin webinaarissamme.

Lataa: Google Analytics 4:n hyödyntäminen

Miltä kanavakenttä näyttää vuonna 2023

Miten somen kanavakenttä muutttuu tänä vuonna ja miten brändien ja verkkokauppojen kannattaa tähän reagoida? Kuuntele vastaukset webinaaristamme!

Lataa: Somen kanavakenttä 2023

Kansainvälistyvän yrityksen hakukoneoptimointi

Mitä kansainvälisille markkinoille tähtäävän yrityksen tulee huomioida hakukoneoptimoinnin näkökulmasta? Nappaa webinaaristamme opit mukaan!

Lataa: Kansainvälistyvän yrityksen hakukoneoptimointi

Somekanavat hakukoneina

Somekanavia käytetään yhä enemmän hakukoneina. Kuinka yritykset voivat hypätä trendin kelkkaan ja hyötyä hakukäyttäytymisen murroksesta? Tsekkaa webinaarista!

Lataa: Somekanavat hakukoneina

Varaa veloitukseton digimarkkinoinnin konsultaatio

Tarkastetaan yhdessä digimarkkinointinne nykytila