Digitaalisen markkinoinnin koulutukset ja workshopit

Tarvitseeko yrityksesi digitaalisen markkinoinnin koulutusta? Kokeneet asiantuntijamme kouluttavat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia digimarkkinoinnin saloihin. Lisäksi koulutamme mielellämme myös oppilaitoksissa osana erilaisia koulutusohjelmia. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne vastaavan koulutuksen, joka nostaa osaamistanne ja tuloksia verkossa. Tutustu myös valmiisiin workshop-paketteihimme!

Ota yhteyttä

Google Analytics 4 -koulutus

Haluatko oppia Google Analytics 4:n käyttölogiikan ja mahdollisuudet nopeasti ja helposti? Loimme valmiin koulutuspaketin, jonka avulla otat Googlen uudistuneen analytiikkatyökalun haltuun ketterästi.

Tutustu Google Analytics 4 -koulutuseen

Kasvua uusista kohderyhmistä -workshop

Myyntiä voi olla vaikea kasvattaa määräänsä enempää, jos jatkuvasti markkinoi samoille geneerisille kohderyhmille. Loimme workshopin, jonka tavoite on määrittää uusia myynnille potentiaalisia kohderyhmiä ja saada sitä kautta bisnes kasvamaan.

Tustustu Kasvua uusista kohderyhmistä -workshopiin

Vuosisuunnittelu-workshop

Tämän workshopin avulla määrität strategiset suuntaviivat markkinoinnin tekemiselle aina tavoitteiden määrittelystä budjetin realistiseen allokointiin ja kanava-mixin suunnitteluun asti. Lue lisää!

Tutustu Vuosisuunnittelu-workshopiin

Sinun tarpeisiisi räätälöity koulutus

Miten meidän järjestämämme koulutukset eroavat muista? Olemme saaneet kiitosta erityisesti konkreettisesta ja käytännönläheisestä tavasta kouluttaa: emme tyydy teoriantäyteisiin kalvosulkeisiin, vaan tarjoamme koulutuksissa konkreettisia käytännön menetelmiä ja työkaluja. Näin varmistamme, että osallistujat voivat soveltaa oppimaansa omassa työssään saman tien.

Koulutus voi keskittyä yhteen digimarkkinoinnin osa-alueeseen syvemmin. Voimme myös yhdistää useampia teemoja saman päivän sisälle sen mukaan, mistä saatte eniten hyötyä. Järjestämme koulutuksia eri kokoisille ryhmille – aina yksilösparrauksesta koko yrityksen henkilöstölle ja kokonaisille kurssiryhmille.

Tutustu myös säännöllisiin digimarkkinoinnin koulutuksiimme ja aamuseminaareihin tapahtumakalenterista.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöimme juuri teille sopivan koulutuksen!

Ota yhteyttä