Avoimet työpaikat

Key Account Manager

Tämä paikka on täytetty, kiitos mielenkiinnostasi!

Tulos Helsinki Oy on dynaaminen ja kasvava digitaalisia asiakaskokemuksia optimoiva toimisto. Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa verkossa ja kasvamaan. Meitä on nyt 35 henkeä ja etsimme vahvistusta joukkoihimme. Palveluitamme ovat mm. asiakaskokemuksen kehittäminen, online-mainonta, hakukoneoptimointi, sisältömarkkinointi, sähköpostimarkkinointi, analytiikka, konversio-optimointi, koulutus ja konsultointi. Haluamme olla alan paras osaaja ja tarjota asiakkaillemme huipputasoista palvelua. Asiakkaitamme ovat mm. Arla, Finlayson, Vahinkovakuutusyhtiö if, Kiinteistömaailma, Lomarengas, Myllyn Paras, Paulig, Reima, Wolford.

Me Tuloksella arvostamme uuden oppimista: käytämme 20% työajastamme eli päivän viikosta oppimiseen. Näin varmistamme sen, että meillä on Suomen parhaat asiantuntijat palvelemassa asiakkaitamme. Olemme myös lähteneet mukaan Great Place to Work –ohjelmaan tavoitteenamme olla Suomen paras työpaikka. Tänä vuonna saimme Suomen innostavimmat työpaikat –kunniamaininnan.

Haemme nyt ammattitaitoista asiakasvastaavaa/projektipäällikköä nimikkeellä Key Account Manager

Sinulla on kokemusta kansainvälisten asiakkuuksien hoidosta toimistopuolella. Osaat luoda hyvät ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja vakuuttaa heidät. Olet valmis myös haastamaan asiakkaasi tarvittaessa. Huolehdit hyvästä asiakaspalvelusta tilanteessa kuin tilanteessa. Haluat pureutua asiakkaasi liiketoimintaan ja sen haasteisiin sekä tuottaa tuloksellisia ratkaisuja. Olet vahvasti myyntihenkinen. Arvostat markkinoinnin mitattavuutta ja tuloksellisuutta. Et tyydy perinteisiin ratkaisuihin vaan olet valmis miettimään uusia lähestymistapoja sekä kokeilemaan uutta.

Olet johtanut asiakkuustiimejä, suunnitellut tiimisi kanssa laajojakin markkinoinnin kokonaisuuksia, vastannut tiimisi työn laadusta, aikatauluista ja budjeteista. Olet tottunut haastamaan tiimisi entistä parempiin suorituksiin. Osaat luoda inspiroivan työskentelyilmapiirin. Huolehdit myös siitä, että tiimilläsi on riittävät tiedot ja selkeät tavoitteet toiminnalleen. Hoidat täsmällisesti myös hallinnolliset tehtävät ja olet tottunut huolehtimaan niin projektinhallinnasta, resursoinnista kuin laskutuksestakin. Meillä Key Account Managerit hyödyntävät työssään analytiikkaa ja suorittavat GA-sertifikaatin.

 

Työssä menestyminen edellyttää lisäksi, että

 • sinulla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista
 • sinulla on laaja-alaista markkinoinnin ymmärrystä
 • olet kiinnostunut analytiikasta
 • olet tuloksellinen
 • haluat oppia uutta
 • olet itseohjautuva
 • hallitset erinomaisesti suomen ja englannin kielen

Lisäksi plussaa on

 • Google Analytics –osaaminen
 • ruotsinkielen taito

Tarjoamme

 • mielenkiintoisia kansainvälisiä asiakkuuksia
 • mukavan työyhteisön
 • työtovereiksi alan huipputekijöitä, joilta pääset oppimaan uutta joka päivä
 • mahdollisuuden saada jatkuvasti koulutusta osaamisesi kehittämiseksi
 • vapauden oman työn hallintaan ja kehittämiseen
 • mahdollisuuden etätyöhön
 • hyvät työsuhde-edut

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi (at) tulos.fi. Kirjoita otsikkokenttään Key Account Manager. Kerro meille hakemuksen muodossa, mitä osaat, mitä olet saanut aikaiseksi ja miksi juuri sinä sopisit meille.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 28.8.2016. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Pia Maria Halttunen, Chief Operating Officer, piamaria.halttunen(at)tulos.fi tai puh. +358 40 561 5615

USKOTKO ARVOIHIMME? Lähetä hakemus vain, jos voit allekirjoittaa nämä:

Rohkeus. Tartut rohkeasti toimeen, olet rohkea uusien asioiden edessä ja pysyt rohkeasti kannassasi.
Rehellisyys. Myönnät rehellisesti itsellesi, kollegoille ja asiakkaille, kun et tiedä.
Oppiminen. Opettelet mielelläsi uutta, niin kirjoista, blogeista kuin kollegoilta tai asiakkailta. Haluat olla jossakin asiassa paras.
Opettaminen. Haluat olla paras, mutta haluat myös jakaa tietojasi.
Mokaaminen. Uskallat mokata eli koska et aina tiedä, toimiiko joku ehdottamasi asia, olet valmis oppimaan tekemisistäsi. Mokaamatta ei mielestämme opi.

 

Kaikki avoimet paikat