Sampo Karpo

Sampo on markkinoinnin toisinajattelija, kokenut luova johtaja ja himmeleiden erikoismies, joka hamuaa asiakkailleen ennätyksiä.

Sampon kanssa työskennellessä lähdetään liikkeelle usein vahvalla strategisella myötäotteella altistamalla ns. ”perustekeminen” tarkastelun alle. Lopullinen keinovalikoima voi olla ihan mitä tahansa asiakkaan markkinoinnin uudelleenjärjestelystä brändätyn verkkomusikaalin tuottamiseen. Sampolla on kokemusta eri toimialoilta: hän on toiminut globaaleissa mediatoimistojäteissä, pienissä mainos- ja suunnittelutoimistoissa ja myös markkinointia ostavissa yrityksissä, sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Tulos Helsingin ydintyön ohessa Sampo auttaa startuppeja käyntiin ja maailmalle. Vapaa-ajallaan entinen villi ja vapaa ruuhkavuosifiguuri vaihtaa vaippoja ja painii uhmaikäisen perillisensä kanssa aamusta iltaan. Muutenhan hän treenaisi äärimmäisen kurjia sotilaslajeja, raivaisi metsää, johtaisi stadilaista neppisliigaa ja valmistaisi mehiläistensä avulla Suomen kalleinta hunajaa: Ninja-hunajaa!

Sampo on sitä mieltä, että Stratovarius on progea.