Eetu Bergman

Eetu Bergman toimii Tuloksella asiakkuusjohtajan ja strategin roolissa. Hänessä yhdistyvät luova ajattelu ja kyky siirtää suunnitelmat käytäntöön.

Eetulla on kokemusta digitaalisesta maailmasta ja markkinoinnista 2000-luvun alkupuolelta asti, ja hän on ennättänyt toimia muun muassa strategina, markkinointipäällikkönä ja product ownerina. Pääosan urastaan Eetu on työskennellyt yrittäjänä, mutta hän on tehnyt hommia myös markkinointi- ja teknologia-alan startupeissa.

Koulutukseltaan Eetu on kasvatustieteilijä, ja uransa alussa hän työskentelikin luokanopettajana. Pedagogin koulutus ja työt vahvistivat entisestään Eetun kykyä sulautua ihmisjoukkoon kuin ihmisjoukkoon ja tulla toimeen kaikkien kanssa.

Jatkuva haasteiden etsiminen on Eetulle ominaista. Hänen vahvuutensa on kyky haistaa projektien mutkat ja kompastuskivet etukäteen. Hän tietää, mikä on realistista toteuttaa ja saavuttaa, ja osaa varmistaa, että suunnittelupöydälle kootut asiat myös toteutuvat.

”Tahdon tehdä töitä ihmisten kanssa ja osana tiimiä sen sijaan, että yrittäisin opetella kaiken itse.”

Pitkään yrittäjänä toiminut Eetu päätyi Tulokselle, koska tahtoi työskennellä osana tiimiä. Tärkeintä hänelle on varmistaa se, että kaikki ovat tyytyväisiä: asiakkaat, asiakkaiden asiakkaat ja oma tiimi. Asiakkaalle on saavutettava kovia tuloksia ja kasvua, mutta yksin ne eivät vielä riitä – tekemisestä täytyy jäädä kaikille mukana oleville hyvä fiilis.

Vapaa-aikaansa Eetu viettää perheensä kanssa, hyvän ruuan ja urheiluharrastusten merkeissä. Hän rakastaa musiikkia ja esiintymistä, ja on esiintynyt myös teatterin lavalla.