Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että kiinnostuneet ostajat löytävät palvelusi

Hakukoneoptimointi varmistaa, että yrityksesi tuotteet, palvelut ja brändi näkyvät hakutuloksissa ja että sivuston sisältö vastaa sitä, mitä asiakkaasi oikeasti verkosta etsivät.

Tuttu totuus pätee myös digimarkkinoinnissa: rakkautta ei voi ostaa, se pitää ansaita.

Haluatko olla johtava toimija verkossa? Kiinnostaisiko kattava ja tuloksellinen verkkonäkyvyys?

Hyvä. Tulos kehittää toimintaasi digitaalisen markkinoinnin keinoin. Hakukoneoptimoinnin ansiosta käyttäjät löytävät verkkopalvelusi silloin, kun he ovat aktiivisesti etsimässä tietoa. Saat myös kullanarvoista tietoa käyttäjien kiinnostuksen kohteista ja haasteista. Tietoa voi hyödyntää monipuolisesti verkkopalvelun, markkinoinnin ja jopa liiketoiminnan kehittämisessä.

Hakukoneoptimoinnin hyödyt:

  • Ihmiset löytävät tuotteesi, palvelusi ja brändisi netistä.
  • Sivustollesi tulee enemmän oikeita asiakkaita.
  • Sisältö vastaa siihen, mitä kuluttaja verkosta etsii – käyttäjäystävällisessä muodossa.

Hakukoneoptimointi ei ole taikatemppuja, vaan parempaa internetiä

Hakukoneoptimointi ei ole kikkailua tai taikatemppuja, vaan parempaa ja helppokäyttöisempää internetiä. Jokaisella organisaatiolla on omat, yksilölliset tavoitteensa ja toimintatapansa. Siksi emme myy hakukoneoptimointia kilotavarana.

Työmme perustuu faktoihin: siihen, mitä verkossa oikeasti tapahtuu, ja mitä sen perusteella kannattaa tehdä. Tärkein mittarimme on asiakkaan liiketoiminnan menestys.

Hakukoneoptimoinnin kolme kulmakiveä ovat sivuston tekninen toteutus, laadukas sisältö ja sivuston uskottavuus. Hyvä lähtökohta sivuston löydettävyyden kehittämiseen on sivuston tekninen SEO-auditointi: se kertoo, mitä sivustosi teknisen puolen ominaisuuksia pitää kehittää ja miten, jotta Google ja muut hakukoneet osaavat tulkita sivuston sisältöä oikein.

Laadukas sisältö tarkoittaa rakenteellisesti oikein laadittua, käyttäjälähtöistä sisältöä, joka kiinnostaa kävijöitä. Hakukäyttäytymisen analyysi eli avainsanatutkimus paljastaa, mikä asiakkaitasi verkossa oikeasti kiinnostaa. Verkkokirjoittamisen koulutuksessa opit tuottamaan sisältöä, joka löytyy ja jota luetaan. SEO-asiantuntijamme auttavat sisältöjen kehittämisessä ja suunnittelussa niin, että sivustosi sisällöt ovat laadukkaita, löydettäviä ja tavoitteellisia.

Sivuston maine perustuu brändisi digitaaliseen jalanjälkeen: käytetäänkö sisältöjäsi lähteenä muissa uskottavissa verkkopalveluissa ja puhutaanko brändistäsi verkossa? Ulkoisten linkkien merkitys hakukonenäkyvyyteen on yhä verrattoman suuri. Moderni linkinrakennus on digitaalista PR:ää, jolla kasvatetaan sivuston pitkäaikaista pääomaa.

Käyttäjälähtöistä hakukoneoptimointia

Verkkosivustoja ei tehdä hakukoneita, vaan ihmisiä varten. Onnistunut hakukoneoptimointi palvelee käyttäjää sisältöjen, sivuston rakenteen ja tekniikan näkökulmasta. Hyväkin sisältö on turha, jos se ei tavoita ketään – oli syynä sitten se, ettei se kiinnosta käyttäjää tai se, ettei Google tunnista, mihin tarpeeseen sisältö vastaa.

Sisältölähtöinen hakukoneoptimointi tarkoittaa, että järjestämme ja muokkaamme verkkosivuston sisällön niin, että se vastaa käyttäjien tekemiin hakuihin. Suunnittelemme verkkosivustoille myös uutta, monipuolista sisältöä, jotta sivusto tavoittaa yhä useampia käyttäjiä. Hakukoneoptimointi on myös olennainen osa tehokasta sisältömarkkinointia.

Hakukoneoptimointi on

  • myynnin kasvattamista: lisää oikeita asiakkaita verkosta
  • käyttäjälähtöistä suunnittelua
  • tietoon perustuvaa sisällön suunnittelua ja tuotantoa
  • teknisesti moitteetonta verkkopalvelua
  • maksuttoman ja maksetun näkyvyyden fiksua yhdistämistä
  • sosiaalisen median hyödyntämistä verkkonäkyvyydessä

Tulos on tukenasi strategisesta tasosta käytännön toteutukseen asti. Analysoimme kuluttajien ja verkkopalvelusi vierailijoiden käyttäytymisen ja teemme suunnitelman sivustosi sisällön, tekniikan ja maineen kehittämiseksi hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.

Voimme myös kouluttaa sinut hakukoneystävällisen sisällöntuotannon taitajaksi tai tuotamme verkkosivustolle valmiiksi hakukoneoptimoidut sisällöt.

 

Parempi internet ja enemmän tulosta yrityksellesi

Täydennä näkyvyyttäsi ja hanki lisää asiakkaita maksetulla mainonnalla eli online-mainonnalla.

Jotta saat asiakkaat tekemään sivustolla kuten haluat, tutustu konversio-optimointiin.

Viestinnän ja markkinoinnin vaikutuksia voi ja tulee mitata. Ota selvää, mitä sivustosi käyttäjät tekevät ja miksi: tutustu webanalytiikan palveluihin.

Haluaisitko työskennellä kanssamme? Tutustu avoimiin työpaikkoihin Tuloksella.

Suunnittelu

Suunnittelu

Pitkä kokemuksemme digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta tuo suunnitelmiimme muita vahvemman liiketoimintanäkökulman.

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus

Tiedätkö, missä, miten ja milloin asiakkaasi haluaa palvelua? Säilyykö asiakkaasi hymy jokaisessa kohtaamisessa?

Maksettu media

Maksettu media

Online-mainonta tuo lisää kohderyhmääsi kuuluvia vierailijoita verkkopalveluusi.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön.