Digimarkkinoinnin superaamu: Brad Geddes Suomessa

Brad Geddes

Teemana Digital Customer Experience: Better Service, More Sales and Increased Loyalty

Asiakaskokemus alkaa kauan ennen omaa verkkopalveluasi – se alkaa hakutuloksista ja asiakkaan kohtaamasta mainonnasta sekä some-viestinnästä. Se myös jatkuu pitkälle sen jälkeen, kun asiakas on jättänyt verkkopalvelusi.

Osaatko johtaa ja mitata koko asiakkuuspolkua? Luvassa on aamupäivän täydeltä uusimpia menetelmiä ja caseja maailmalta. Varaa paikkasi ja opi käytännöt, joilla parannat yrityksesi palvelukokemusta ja tehostat myyntiä digikanavissa.

Online-markkinoinnin legenda Brad Geddes saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Yli viidentoista vuoden kokemuksella Geddes on yksi alan konkareista. Hän on erityisen tunnettu online-mainonnan, käytettävyyden, konversio-optimoinnin ja web-analytiikan asiantuntija. Geddesin kirja Advanced Google AdWords on alan järkkymätön kivijalka ja mm. monen suomalaisen digitoimiston käytössä. Geddes on työskennellyt Amazonin, Googlen ja Yahoon kanssa ja toimii kouluttajana sekä konsulttina suurimmille B2C- ja B2B-kaupan yrityksille Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Kokemuksensa takia hän on haluttu puhuja ja esiintynyt yli 60 konferenssissa, kuten Pubcon, SMX, Search Engine Strategies ja adTech.

Sinä päätät mistä puhutaan. Vaikuta nyt!

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä suosikkisi ilmoittautumislomakkeen vaihtoehdoista ja vaikutat suoraan seminariin sisältöön.

Koulutus on suunnattu markkinoinnin päättäjille sekä digimarkkinoinnin parissa työskenteleville asiantuntijoille. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella sekä esittää omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös ennakkoon.

Aika, paikka ja hinta:

Torstai 17.9.2015 klo 9.15 – 11.30

Tuloksen omassa koulutustilassa Kampissa, Salomonkatu 17 B (6. kerros), 00100 Helsinki. Tilaisuus pidetään englanniksi. Paikkoja on rajoitetusti: 20 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Hinta 380 € (+ alv.)
Lähetämme laskun tilaisuuden jälkeen.

Kysymyksiä tilaisuudesta ja ennakkokysymyksiä Brad Geddesille voi lähettää osoitteeseen: janne.ruokonen@tulos.fi

Tervetuloa!

_______________________________________________________________________