Tulos sparraamassa yritysjohtoa Digitaalinen Polku -ohjelmassa

Ohjelmaan osallistuvat yritykset saavat avukseen mentoripalvelun ja alan parhaiden osaajien verkoston digiliiketoimintansa vauhdittamiseen. Yritysjohtajille tarjotaan mentoriryhmän tuen lisäksi digitaalisen johtajuuden koulutusta ja yrityskohtainen työpaja. Tulos Helsinki Oy kuuluu Digitaalinen Polku -ohjelman ohjausryhmään ja tarjoaa asiantuntijasisältöjä ohjelmaan valituille yrityksille sekä kaikille avointa koulutusta.

Digitaalinen Polku on konkreettista apua yritysjohdolle

Kauppakamarin koordinoiman ohjelman avulla saat käyttöösi parhaat asiantuntijaresurssit yrityksesi digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

  • Saat käyttöösi mentoriryhmän ja osaajaverkoston.
  • Kasvatat digitaalista johtajuuttasi.
  • Tunnistat liiketoimintasi muutospisteet.
  • Voit hyödyntää ohjelman verkostoja.

Informaatioteknologia ja digitalisaatio ovat mullistaneet vauhdilla kokonaisia toimialoja, ja tulevaisuudessa muutosvauhti vain kiihtyy. Digitalisaatio lisää kilpailua, muuttaa kulutustottumuksia ja liiketoimintamalleja. Kilpailukykyisten tuotteiden, palvelujen ja uusien liiketoimintamallien kehittäminen vaatii yritysjohdolta ja hallitusten jäseniltä visionäärisyyttä ja ymmärrystä uusien teknologioiden vaikutuksista ja mahdollisuuksista”, toteaa ohjelman suojelija, Hankenin professori Anne Brunila.

 

Tällaisia osallistujia ohjelmaan etsitään

  • Olet yrityksesi toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai ylimmän johtoryhmän jäsen.
  • Yrityksesi on kasvuhakuinen.
  • Haluatte olla mukana digitaalisessa muutoksessa.
  • Satsaatte osaamiseen ja olette valmiita käyttämään ulkopuolisia asiantuntijoita.
  • Annat palautteen Digitaalisen Polun sisällöstä ja nostat esiin kehityskohteita.
  • Toimit referenssinä muille yrityksille.

Vauhdita digitaalista liiketoimintaasi, kerro kiinnostuksesi!

Mukaan pilottihankkeeseen mahtuu 15 yritystä. Jos olet yrityksesi johtoryhmässä ja/tai hallituksessa, ja olet kiinnostunut osallistumaan, hae mukaan 1.9.2014–30.9.2014 osoitteessa digitaalinenpolku.fi. Lisätietoja antaa hankkeen vetäjä Heikki Halme, Keskuskauppakamari p. 040 590 1741, heikki.halme@chamber.fi
 
Digitaalinen Polku -ohjelman tukijat:
Keskuskauppakamari, Helsingin Kauppakamari, Solita, Futurice, Frantic, Sofokus, Tulos, Enfo, Microsoft, Fujitsu, Paytrail, TEM, Etla, Tekes ja Teknologiateollisuus.
Ohjelman sivut löydät täältä: www.digitaalinenpolku.fi
 

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio