Simo Orpana 10.1.2019

TIEDOTE: Digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä Tulos Helsinki vaihtaa toimitusjohtajaa

Helsinki, 10.1.2019 – Tulos Helsingin perustajajäsen, yli kymmenen vuotta yhtiötä luotsannut Lasse Larvanko astuu syrjään toimitusjohtajan paikalta. Vetovastuun ottaa jatkossa yhtiön hallitukseen kuuluva Timo Ronkainen.
Toimitusjohtajan vaihtumiseen ei liity dramatiikkaa. Tulos Helsinki on viimeksi kuluneen vuoden aikana käynyt läpi strategiahankkeen, joka on osaltaan valmistellut yritystä tähän muutokseen. Larvangon mukaan nyt oli paras mahdollinen hetki astua sivuun.
”Olen yksi firman perustajista, mutta olen aina pyrkinyt löytämään ympärilleni osaavia ihmisiä, jotta olisin itse mahdollisimman tarpeeton. Aloitimme seuraajan etsimisen hyvissä ajoin. Kun puikkoihin löytyy osaava ihminen talon sisältä, on hyvä luovuttaa kapula eteenpäin. Luotan siihen, että Timo osaa kehittää yhtiötä eteenpäin”, Larvanko sanoo.
”Sisäinen muutosprosessi käynnistettiin vuosi sitten. Koko henkilöstö oli hankkeessa aktiivisesti mukana ja suunnitteli asiakaslähtöisen organisaation, joka on jo otettu käyttöön. Toimintamallin muutos vaikuttaa myös johtamiseen, johon voin keskittyä nyt täysipainoisesti”, sanoo Ronkainen.
Ronkainen korostaa, että Tulos on hyvä yhtiö, jonka kasvu vuosien vieriessä on ollut vakuuttavaa. Lisäksi yhtiö on pysynyt koko ajan yksityisomisteisena, mikä ei ole nykyään enää itsestäänselvyys.
”Haluamme kehittyä ja kasvaa aktiivisesti digitaalisten asiakaskokemuksen ja markkinoinnin alalla. Meillä on selkeä osaamisalue, josta ei tingitä. Tulos ei halua olla kokonaisvaltainen toimija, sillä se johtaisi vain keskinkertaisuuteen”, sanoo Ronkainen.
Larvanko ehti vetää Tulosta yli kymmenen vuotta, yhtiön perustamisesta lähtien.
Täysin laakereillaan lepäilemään Larvanko ei aio jäädä, sillä hän jatkaa pääomistajana, konsernin toimitusjohtajana ja on Tuloksen lisäksi mukana usean muun yhtiön hallituksissa.
Lisätietoja
Timo Ronkainen, toimitusjohtaja, Tulos Helsinki Oy
040 0786 162
timo.ronkainen@tulos.fi

Simo Orpana

Business Development Director

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio