Lasse Larvanko 17.6.2009

Pian tähtiä kuin Otavassa?

Tulos haki alkukeväästä 2009 viidettä tähteä tiimiinsä. Uutena tähtenä huhtikuun alusta mukaan tuli Tommi Mäkelä, joka on Tuloksen uusi myyntivahvistus.

Lisää kasvua aktiivisella myynnillä

Tommi myi ensin itsensä Tulokseen, vaikka yritykseen ei varsinaista myynnin osaajaa tuolloin etsittykään.
Aiemmin yrityksen palvelut ovat menneet kaupaksi ikään kuin itsestään mutta nyt laitettiin uusi vaihde silmään ja lähdettiin tavoittelemaan merkittävää kasvua uusilta toimialoilta.
Tuloksen tähtitiimi on kasvamassa edelleen – uusi tähti aloittaa kesän jälkeen ja uusia kovan luokan kykyjä palkataan syksymmällä toivottavasti lisää.

Kokemusta nettibisneksestä jo 90-luvulta

Tommin kohdalla laaja-alainen kokemus ICT-palveluiden myynnistä ja markkinoinnista antaa hyvät lähtökohdat myös hakukoneoptimoinnin palveluiden tunnetuksi tekemiselle.
Tommi oli aikoinaan mukana perustamassa pörssiin listautunutta verkkopalveluyritystä 90-luvun lopulla ”nettihuuman” kaudella.
Tommi kuvaa uutta haastetta seuraavin sanoin:
“Tuloksen palveluiden myynti on erityisen palkitsevaa – vihdoinkin tehdyn investoinnin ROI voidaan oikeasti mitata ja perustella asiakkaalle. Lisäksi kehitän jopa täysin uusia hakukonemarkkinointia hyödyntäviä bisnesmalleja yhdessä asiakkaiden kanssa. Olin 90-luvun puolivälissä perustelemassa asiakkaille www-sivujen hyötyjä – nyt eletään jälleen uutta pioneerikautta kun asiakkaille kerrotaan Googlen kärkisijoitusten merkityksestä liikevaihdon kasvattamisessa.

Kilpailu lisää tuloshakuisen hakukoneoptimoinnin kysyntää

Tommi näkee kasvavaa kysyntää sellaiselle optimoinnille, jota Tulos tekee:
”Optimointi on vielä varsin uusi asia mutta en usko, että kestää enää kauan ennen kun esim. Kauppalehdessä on artikkeleita siitä, kuinka kovaa kisa Googlen ykköspaikoista on eri toimialoilla. Sitä ennen teemme itsemme mahdollisimman tunnetuksi markkinoilla Suomen ammattitaitoisimpana yrityksenä hakukoneoptimoinnissa.”
Tommi on koulutukseltaan KTM ja hänellä on lisäksi maisterin tutkinto meriarkeologiasta (M.A.).
Katso Tommin kuva hänen omalta esittelysivultaan.

Lasse Larvanko

Founder, Chairman of the Board

Lasse on yksi Tulos Helsingin perustajista. Yrittäjähenki on Lassella veressä: kun edellinen firma kävi liian pieneksi kaikkien asiakkaiden palvelemiseen, alkoi Lasse jäljittää Suomen kovimpia hakukoneoptimoijia. Loppu on historiaa: tästä syntyi Tulos Helsinki.

Nykyään Lasse työskentelee Tuloksella myynnin ja haastavimpien asiakaskeissien parissa. Lasse suhtautuu intohimoisesti asiakkaiden haasteiden selvittämiseen ja keksii nopeasti uusia ratkaisuja ongelmaan kuin ongelmaan. Mikään haaste ei ole Lasselle liian suuri.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas strategiasessio