Mainostaminen brändisanoilla kannattaa!

#1 Hakukonemainonnassa omien bränditermien käyttäminen avainsanoina on edullista

Omien bränditermien käyttäminen avainsanoina on usein erittäin edullista. Erityisesti jos ne sisältyvät domain-verkkotunnuksen nimeen. Silloin todelliset klikkihinnat vaihtelevat yleensä tasolla 0,01-0,50 €/klikki. Brändihaut ovat yleisiä ostopolun loppuvaiheessa, jolloin näillä klikeillä on erittäin hyvä odotettu kulu-tuottosuhde.

Mikäli brändiavainsanojen todelliset klikkihinnat pysyvät jatkuvasti yli 1 € tasolla, on selvitettävä syy. Tässä kannattaa ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen. Tulos voi olla avuksi, esimerkiksi tekemällä mainostilillesi AdWords-auditin.

#2 Estä kilpailijoitasi pääsemään mainoksineen hakutulosten ykköspaikalle

Mikäli et käytä omia bränditermejä avainsanoina, annat kilpaileville yrityksille vapaat kädet tavoittaa ykkössijan hakusanamainonnassa. Heikennät oman brändin näkyvyyttä ja samalla edesautat kilpailijoiden näkyvyyttä hakutulossivuilla. Kun käytät omia brändejä avainsanoina hakusanamainonnassa, on varsin todennäköistä, että kilpailijoiden klikkikustannukset näillä avainsanoilla kohoavat.

#3 Oma näkyvyytesi tehostuu ja kilpailijan näkyvyys heikkenee

Kun hakusanamainonta on tehty oikein, myös mainoslaajennukset näkyvät laajasti ja monipuolisesti. Yhdessä hyvän orgaanisen näkyvyyden kanssa, hakutulos vahvistaa oman brändin näkyvyyttä ja vähentää kilpailijoiden näkyvyyttä hakukonetuloksissa. Muistahan, että hakusanamainonnassa saat hetkeksi hakijan jakamattoman huomion. Käytä tämä arvokas hetki eduksesi. Älä luovuta sitä kilpailijallesi.

#4 Remarketing-yleisön kerääminen tehostuu

Monipuolinen näkyvyys hakutuloksen kärkisijoilla tuo lisää klikkejä sivustollesi, ja näin remarketing-yleisöjen keruu tehostuu ja myyntipotentiaalisi kohenee jatkossa.

Jos haluat kuulla lisää, olet tervetullut 15.-16.3. Tuloksen AdWords School koulutukseen. Kannattaa myös tutustua muihin tuleviin tapahtumiimme kuten Tuloksen aamuseminaareihin.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas strategiasessio