Lisää vahvistuksia Tuloksen tiimiin syksyllä 2020

Ei tarvitse olla Nostradamus ennustaakseen, että vauhtia ja virtuaalikokouksia riittää loppuvuodelle 2020. Syyskausi tuo myös mukanaan muutoksia Tuloksen pelaavaan kokoonpanoon.

Saimme lomien jälkeen kaivattuja vahvistuksia, kun Maria Lantermino palasi äitiyslomalta ja Eetu Bergman liittyi tiimiin.

Marialla on vahva kokemus asiakaskokemuksen kehittämisestä ja johtamisesta. Hän tuo tiimiin myös lisää kohderyhmäymmärrystä ja tutkimusosaamista. Maria on syventänyt hiljattain osaamistaan tulevaisuuden megatrendeistä opiskelemalla kiertotaloutta. Liiketoiminnan kehittäminen, vastuullisuus ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksien huomioiminen on monelle yritykselle haastavaa, mutta tarjoaa mahdollisuuden innovointiin ja kestävään kasvuun. Vapaa-ajalla Maria nauttii luonnosta, harrastamisesta hevosten parissa ja hyvästä ruoasta.

Maria Lantermino

Lomien jälkeen Tuloksella aloitti Eetu Bergman Client Director & Strategist -roolissa. Eetu on kokenut digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jolla on vahva yrittäjätausta: hän perusti oman digitoimiston vuonna 2004 ja on sen jälkeen auttanut lukuisia yrityksiä digitalisoimaan liiketoimintaansa ja markkinoimaan palvelujaan & tuotteitaan tehokkaammin. Asiakkaat hyötyvät Eetun monipuolisesta, mutta käytännönläheisestä otteesta ja osaamisesta. Vapaa-ajalla Eetu pelaa golfia, kun ei maastopyöräile. Jos Eetu päätyisi Idolsiin, lauluaisi hän David Bowien Space Oddityn.

Eetu Bergman

Marialle tervetuloa takaisin ja Eetulle lämpimästi tervetuloa Tulokseen!

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio