Lehdistötiedote: Simpanssit valtasivat Tuloksen – MailChimpille ensimmäinen suomalaiskumppani

Vaatimuksena ohjelmaan pääsylle on lisäarvon ja monipuolisten projektien tuottaminen toimiston asiakkaille MailChimpin markkinoinnin automaation työkaluja käyttäen.
”Suurimmalle osalle pk-yrityksistä ja verkkokaupoista MailChimp on sopivin työkalu sähköpostimarkkinointiin ja yksinkertaiseen markkinoinnin automaatioon. Se on helposti integroitavissa moniin verkkokauppoihin, ketterä ja helppo käyttää sekä takaa viesteille hyvän toimitettavuuden”, kertoo Tulos Helsingin toimitusjohtaja Lasse Larvanko.

Automaattista markkinointia ei ole

Markkinoinnin automaatioon on tarjolla valtava määrä työkaluja. Sähköpostimarkkinointi on olennainen osa markkinoinnin automaatiota, ja usein alihyödynnetty osa yrityksen markkinointia.
”Automaattista markkinointia ei ole olemassa. Monissa yrityksissä haaveillaan järeistä automaatiojärjestelmistä, vaikka kevyempi työkalu olisi riittävä ratkaisu – tai ainakin hyvä alku. Tehokas, monikanavainen markkinoinnin automaatio vaatii organisaatioilta isoja muutoksia myös prosesseihin ja osaamiseen, mikä ei tapahdu yhdessä yössä. Monille olisikin järkevämpää aloittaa automatisoimalla pieniä osia asiakaspolusta, ja investoida järeään työkaluun vasta, kun perusasiat ovat kunnossa”, Larvanko toteaa.
MailChimp Expert -ohjelmasta on hyötyä myös suomalaisille sähköpostimarkkinointia tai markkinoinnin automaatiota käyttäville tai suunnitteleville yrityksille, sillä jos asiakas hankkii projektiinsa apua Expert-ohjelmaan kuuluvalta yrityksestä, saa asiakas hyvitystä MailChimp-ohjelman kuukausiveloituksesta.
Lisätietoja saat Eeva Honkalalta.
Tulos Helsinki Oy on Suomen suurimpia digimarkkinoinnin asiantuntijayrityksiä, jossa työskentelee yli 35 ihmistä. Tuloksen tarjoamia palveluita ovat mm. markkinoinnin automaatio, hakukoneoptimointi ja -mainonta sekä web-analytiikka. https://www.tulos.fi
MailChimp on vuonna 2001 lanseerattu sähköpostimarkkinointityökalu, jota käyttää yli 14 miljoonaa ihmistä ja yritystä ympäri maailman. Ohjelmistolla voi lähettää sähköpostimarkkinointia, automatisoituja viestejä sekä kohdennettuja kampanjoita. https://mailchimp.com 

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio