Toni Voutilainen 22.9.2021

Kasvua palveluna strategiselta kumppanilta – Tulos vastaa kysyntään

Bisneksessä ei voi odottaa samoja tuloksia tekemällä vuodesta toiseen samoja asioita samalla kun maailma ympärillä muuttuu.

Tuloksella on hyvä maine ja paljon vahvoja näyttöjä jo vuosien ajalta. Meillä kuitenkin tehdään niska hiessä hommia, ei vain siksi, että oltaisiin yhtä hyviä kuin ennenkin, vaan että voidaan jatkossakin olla suunnannäyttäjänä alalla ja nostamassa sen profiilia.

Tätä varten meillä on mietitty monia asioita uusiksi. Automaation hyödyntäminen, kansainvälistyminen, yksityisyyttä kunnioittavan mittaamisen ja markkinoinnin kehittäminen, organisaatiorakenne, koko toimistobisnesmalli.

Tuloslaisten aikaansaamat tulokset on noteerattu jo pitkään, ja sain kutsun valottaa menestysreseptiä muutamalta näkökannalta bisnespäättäjille suunnatussa Think with Google -palvelussa (kannattaa tutustua).

Linkki artikkeliin tässä. Herättääkö ajatuksia? Kysy, kommentoi tai haasta vapaasti. :)

Toni Voutilainen

Head of Paid Search

Toni on yksi Suomen kokeneimmista Google-mainonnan asiantuntijoista ja pioneeri sen testaamisessa, mittaamisessa ja valjastamisessa bisneksen kasvattamiseen. Menestystarinoita löytyy niin Suomen mittakaavassa kuin kansainvälisestikin. Työnkuvaan kuuluu myös kompetenssiosaamisen kehittäminen koko toimiston tasolla.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio