Lasse Larvanko 5.2.2009

Kaislikossa suhisee – optimoijat verkostoituu

Tulos etsii yhä viidettä (ja kuudetta?) tähteä, ja tällä kertaa etsinnän kohde oli tuttu Ravintola Kaisla .
Suomen hakukoneoptimoijat ovat jo useamman vuoden kokoontuneet epävirallisissa tapaamisissa ravintola Kaislassa. Tällä kertaa henkselien paukuttelu oli normaalia pienemmässä osassa, vaikka verkkopalveluja oli taas myyty ja ostettu.
Puheenaiheet painuivat nopeasti web-analytiikkaan, kenties analytiikan osaamisen vahvan esiintymisen johdosta: paikalla olivat Arttu, Jani-Matti, Lassi, Suski. Analytiikassa tuskailtiin mm. Snoobin käytöstä tehokäyttäjän näkökulmasta, vaikka kaikki olivat sitä mieltä, että pöydässä istujat ei todellakaan olleet Snoobin keskivertokäyttäjiä.
Google Analytics sai myös osansa valitusvirsistä konversiotarkkailun hankaluuden takia (näyttää prosentteja, eikä kappalemääriä) sekä tunnettujen, mutta korjaamattomien bugien osalta.

Arttu, Jani-Matti ja Lassi
Arttu, Jani-Matti ja Lassi
Jani ja Suski
Jani ja Suski


Sivuston myyntien ja mainostulosvertailujen jälkeen Suomen Vahvin Optimoija, Optimointi.com-tapaamisen ilopilleri Veeti lupasi ottaa kaikkien palkkatuloista selvää ja vuoden päästä katsotaan kuka on kasvanut eniten. :D
Mukana oli myös Jani, Juha, Lasse, Nico, Olli.

Juha ja Nico
Juha ja Nico


Pettymys oli että tapaamisessa oli vain tuttuja naamoja ja uusia tulokkaita ei mukaan ollut soluttautunut. Optimointiala kaipaa kipeästi uusia tekijöitä. Työ on hauskaa ja palkkakaan ei ole kehno. Asian osaavat voivat ilmoittautua allekirjoittaneelle mikäli osaamista ja kokemusta löytyy.

Lasse Larvanko

Founder

Lasse on yksi Tulos Helsingin perustajista ja todellinen hakukoneoptimoinnin pioneeri Suomessa. Yrittäjähenki on Lassella veressä: kun edellinen firma kävi liian pieneksi kaikkien asiakkaiden palvelemiseen, alkoi Lasse jäljittää Suomen kovimpia hakukoneoptimoijia. Loppu on historiaa: tästä syntyi Tulos Helsinki.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio