Lasse Larvanko 2.5.2008

Ilmainen kävijämittari Oindex haastaa TNS-metrixin

Suomen verkkosivujen kävijämääriä voidaan jatkossa seurata entistäkin laajemmin ja muualtakin kuin TNS-metrixistä. Oindex on ilmainen listauspalvelu, jonka tiedot kerätään Google Analyticsistä.
Palvelun idea lähti Ruotsista, jossa SIS-index nimellä tunnettu vastaavanlainen palvelu on kerännyt listoilleen jo useita Ruotsin suurimpia verkkosivustoja.
”Hakukonemarkkinointiyritys Tulos Helsinki Oy:n Nicolas Fogelholm mainitsi Optimointi.com -blogissaan ruotsalaisen SIS-index -palvelun ja toivoi vastaavanlaista myös Suomeen. Idea vaikutti loistavalta ja päätin ottaa sen toteutettavakseni”, palvelun perustaja Matti Hirvonen kertoo.
Palvelu on kaikille avoin ja ilmainen ja sen jatkokehitys sekä ylläpito pyritään rahoittamaan kumppanuuksilla yritysten kanssa.

Saako Oindex tuulta purjeisiinsa?

Nyt julkaistaan vasta beta-versio, mutta jatkossa palvelun hyödyllisyyden mittari on siihen osallistuvien sivustojen määrä. Maanantain 5.5. julkaistaan ensimmäiset kävijämäärätilastot.
Katso: www.oindex.fi

Lasse Larvanko

Founder

Lasse on yksi Tulos Helsingin perustajista ja todellinen hakukoneoptimoinnin pioneeri Suomessa. Yrittäjähenki on Lassella veressä: kun edellinen firma kävi liian pieneksi kaikkien asiakkaiden palvelemiseen, alkoi Lasse jäljittää Suomen kovimpia hakukoneoptimoijia. Loppu on historiaa: tästä syntyi Tulos Helsinki.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio