Lasse Larvanko 16.4.2014

Ilmainen aamiaisseminaari: Amazonin verkkokaupan salaisuus

Asiakkaat haluavat halpaa ja nopeaa. Ikävä kyllä halvan ja nopean toteuttaminen on hankalaa. Amazon on hionut myyntikonettaan systemaattisesti testaamalla 15-vuotta. Myös sinä voit saada ylivoimaista kilpailuetua Amazonin tapaan – konversio-optimoinnilla.
Kuule teoria konversio-optimoinnin taustalla, koe se käytännön Tuloksen casejen kautta ja keskustele aiheesta kolleegoidesi kanssa.

Ilmainen aamiaisseminaari 28.4.2014

Kello 8:30 – 10:30.
Tulos Helsinki Oy
Salomonkatu 17 b 6. Kerros.
Ilmottaudu lähettämällä yhteystietosi yhteys@tulos.fi osoitteeseen. Laita otsikkoon “ilmottautuminen seminaariin”. Toimi heti – paikkoja on rajoitettusti.
Tarjolla kevyt aamupala.

Lasse Larvanko

Founder, Chairman of the Board

Lasse on yksi Tulos Helsingin perustajista. Yrittäjähenki on Lassella veressä: kun edellinen firma kävi liian pieneksi kaikkien asiakkaiden palvelemiseen, alkoi Lasse jäljittää Suomen kovimpia hakukoneoptimoijia. Loppu on historiaa: tästä syntyi Tulos Helsinki.

Nykyään Lasse työskentelee Tuloksella myynnin ja haastavimpien asiakaskeissien parissa. Lasse suhtautuu intohimoisesti asiakkaiden haasteiden selvittämiseen ja keksii nopeasti uusia ratkaisuja ongelmaan kuin ongelmaan. Mikään haaste ei ole Lasselle liian suuri.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas strategiasessio