Nicolas Fogelholm 11.5.2008

Googlen karttahaku kehittyy

Googlen karttapalvelun (Local / Maps) asteittainen integrointi Googlen ”tavalliseen” hakuun käynnistyi viime vuoden puolella. Tämä tuo digitaaliseen markkinointiin paljon uusia, mielenkiintoisia ja varsinkin kustannustehokkaita keinoja markkinoida palveluita. Jos oikeasti haluat vahvistaa markkinaosuuttasi omalla paikkakunnallasi, sinun ei kannata sulkea silmiä tältä kehitykseltä.
Mainos: Ota meihin yhteyttä niin laitetaan yhdessä asiat kuntoon ja yrityksesi näkyviin paikallishaussa!
Paikallishaku on monessa muussa maassa yrityksille yksi tärkeimpiä markkinointikanavia. Myös Suomessa muutamalla paikallisella toimijalla on vahva jalansija. Koska Googlen markkinaosuus perinteisessä haussa on Suomessa reippaasti yli 90 % voidaan olettaa, että Google Mapsin käyttö kasvaa rajusti tänä vuonna. Ja sitä seuraavana vuonna ja senkin jälkeen. Ei myöskään kannata aliarvioida Googlen mahdollisuuksia mobiilihaussa ja kasvua tällä rintamalla.
(lisää…)

Nicolas Fogelholm

Founder, Member of the Board

Nicolas eli kavereiden kesken Nico on yksi Tulos Helsingin perustajista ja yksi Suomen tunnetuimpia verkkokaupan konsultteja. Nico on bisnesorientoitunut humanisti, jonka kansainvälinen verkkokauppaura alkoi jo vuonna 2001.

Nico auttaa verkkokauppoja ja brändejä kansainvälistymään. Verkkokaupan lisäksi häneltä löytyy osaamista erityisesti Google- ja Facebook-mainonnan saralta.

Tuloksen lisäksi Nico toimii hallituksen jäsenensä kuudessa muussa yrityksessä. Hänen vapaa-aikaansa kuluu muun muassa lasten kanssa sähkökilpa-autoillen, mökkeillen, kasvihuoneviljelmiä hoitaen ja vanhoja amerikanrautoja tuunaten.

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas strategiasessio